Kohta kotia köyhempänä

PB185066.jpg

Kyllä oli tavattoman tapahtumarikas viikko tämä tästä taaksepäin mennyt. Vain viikko sitten lauantaina kävimme näytöllä kodissa, joka sai aikaiseksi ketjureaktion, jonka johdosta laitoin kotimme myyntiin Oikotielle maanantaina, ja nyt olemme tilanteessa, jossa kaupat on sovittu, ja rakas koti on löytänyt tulevat omistajansa. Asiaa oli toki ehditty makustella jo hyvä tovi mutta vähänkin sopivanlaisten asuntojen puuttuessa emme olleet millään tapaa aktivoituneet aikaisemmin. 

 Kaikki asuntoa katsomaan tulleet olivat kertakaikkisen mukavia. Oli ilo kertoa kaikki mahdollinen niin meidän huushollista kuin talon historiasta, tällä rakennuksella kun se on pitkä ja vaiheikas. Perheita, pariskuntia, yksineläjiä. Oli hauska nähdä, miten monenlaisiin tarpeisiin kotimme koettiin sopivaksi. Ja vain kahdessa päivässä asia oli selvä. Kaikki kävi niin äkkiä, että mieli ei ehtinyt oikein mukaan.

Viimeistään maaliskuun lopussa muutamme pois, ja annamme avaimet ja opastuksen kodin saloihin uusille omistajille. Toivottavasti sitä ennen myyntiin tulee sopiva koti juuri meidän perheelle. Muutto väliaikaiskotiin on kerran koettu, ja raskaaksi tällä revohkalla todettu. Kerron varmasti vähän tuonnempana tarkemmin meidän toiveista, sillä eihän sitä tiedä, jos juuri sinun tai tuttavasi koti olisi sellainen, mitä me etsimme! Somen voima on aikamoinen, meillekin ensimmäiset kävijät tulivat Facebookin ja instagramin kuvien kauttta. Näin muuttuu maailma.

Yhtäkaikki, avoimin mielin ja toiveikkaana uutta kohti! 

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *