Kolmannenkymmenennenyhdeksännen viikon komeus

Lilou's Crush

On tämä kummallista. Tuskaisen vaikea raskaus aina viikolle 35 saakka, ja mikä on tilanne nyt! Sairaalareissun ja sen päälle vielä kahden tiiviisti maatun viikon päälle täällä sitä mennä puuskutetaan, koko käynnissä olevan 39. rv:n komeudessa. "En olisi ikinä uskonut" pääsee suusta joka kerta, kun tarkistan, mitä päivää parhaillaan eletään. Toki loppuraskauteen kuuluvat krempat koettelevat, mutta voitteko kuvitella, olen alkanut tekemään iltaisin jopa viiden kilometrin kävelylenkkejä kesäiltaa nuuskien, kun edelliset liikuntakerrat ajoittuvat ajalle ennen lokakuista polvileikkausta! Vapauden tunne on mahtava!

Olen todellakin nyt päässyt siihen viimeiseen, odottamisen vaiheeseen, jossa alkaa mieli jo olla vähän malttamaton tulokkaan kohtaamiseen. Näitä päiviä en päässyt viimeksi näkemään, ja epäilenkin, että hyvin naftisti minulle jaettua kärsivällisyyttä jo taidetaan kohta koetella. Iloitsen kuitenkin edelleen kertyvistä päivistä, erityisesti siksi, että jos kaikki menee loppuun saakka hyvin, pääsee pieni suurella todennäköisyydellä synnyttyään vierihoitoon.

Kas kun sattuikin nämä 50 vuoden kovimmat helteet juuri näille viimeisille viikoille...

Miten te, vaivaako helteet vai nautiskeletteko? Itse pysyttelen ekaa kertaa elämässäni poissa auringonpaahteesta, mutta muutoin tämä on kyllä aikasmoisen ihanaa.

Kommentit

Tiiu. (Ei varmistettu)

Meidän tyyppi pullahti ulos viisi viikkoa sitten ja voin sanoa, että helteet olivat ainakin mulla masun kanssa helpompi kestää kuin nyt. Ihan jää-tä-vä imetyshiki ja asunnossa sisällä noin 30 astetta. Puuh. Normaalisti minäkin rakastan lämpöä ja aurinkoa, mutta nyt esimerkiksi ilmastoitu kauppakeskus tuntuu erinomaiselta retkikohteelta. Tsemppiä loppumetreille ja -huipennukseen!

Hertta
Lilou's Crush

Muistissa hyvin vielä esikoisen vauva-aika 2008 helteissä... Kesävauvassa on kyllä puolensa ja puolensa ;) onnea kovasti pullautuksesta ja kiitos tsempeistä :)

Kapa (Ei varmistettu)

Olen täällä seurannut ahkeraan taivaltasi aika samoilla viikoilla kun mennään. Ja viimeaikaiset postaukset ovat kuin suoraan suustani :) Ehkä nämä helteet ovat saaneet pullamme pysyttelemään visusti masussa odottelemassa vähän vilpoisempia kelejä! Vaikka siinä tapauksessa taitaa tulla aikamoinen ruuhka kättärille kun kaikki päättävät pullahtaa ulos, jaiks. Tsemppiä hurjasti sinne ja nautinnollisia kävelyretkiä!

Hertta
Lilou's Crush

Hih, liukuhihnalla sitten pullat siellä uuneista ulos :) tsemppiä meille!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi, se loppuviikkojen ja päivien odottamisen tunnelma on jollain tavalla niin ihanan ainutlaatuista ja jännittävää! Hienoa että saat kokea senkin <3 Kummipullaa odotellaan kovasti jo täällä Tampereellakin :)

Hertta
Lilou's Crush

Mä just tossa haaveksin, että teidän "manaukset" tuon minimanaatin kanssa todella toteutuu <3

Irene // Tyyli.com (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle/

Nyt on kyllä niin kirjaimellisesti maha pystyssä että! :) ihana!!

Hertta
Lilou's Crush

Näin on :D naurattaa itseäkin että miten se VOI olla tuommoinen! Istuessani tyypin ääriviivat näkyy aivan täydellisesti mahanqhan "läpi" :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Sulla on kyllä todella ylhäällä ja pystyssä tuo vatsa, ihana :). Itsellä rv 41, eikä mitään merkkejä lähestyvästä synnytyksestä. Pahoin pelkään että rv 42on taas täynnä ennen kuin tämä toinen syntyy. Ensimmäinen syntyi siis käynnistyksellä rv 42+1 . Puuh ;)

Hertta
Lilou's Crush

Se on kyllä ihan hassu! Tuoss taitaa olla pieni supistuksenpoikanen päällä, mutta aikalailla tuollainen kärkikolmio se kyllä on! Saapa nähdä rojahtaako alas,  kiinnittynyt hän on, ja esikoisesta massu ei ulkoisesti laskeutunut laisinkaan. Pidän kovasti peukkuja, että selvitään ilman käynnistyksiä kumpikin! Tsemppistä kovasti viime metreihin :)

mariaelina (Ei varmistettu)

Täällä on 34. raskausviikko menossa, ja mielestäni helteet saisivat kyllä mennä menojaan. Pahinta on, kun sisällä on vielä kuumempi kuin ulkona, eli oikein missään ei pysty kunnolla lepäämään. Ja samaan aikaan tuo kuumuus aiheuttaa sen, että mitään ei jaksa. Yleensä inhoan säästä valittamista, mutta nyt katson olevani oikeutettu hieman nurisemaan :)

Onnea hienoista viikoista!

Suviliini (Ei varmistettu)

Ihana masu! Itsellä tää taas töröttää uhkaavannäköisenä eteenpäin, tosin nyt jo reisille valuneena :D Ihme kyllä oma olo on kohentunut loppua kohti niin, että yritetään touhuta lapsen kanssa mahdollisimman paljon aamupäivällä, iltapäivällä oleskellaan enimmäkseen sisällä ja alkuillasta oon jo sen verran poikki, että mies saa viedä pikkuisen vielä ulkoilemaan :) Aika menee jotenkin tosi nopeesti näillä keleillä, vaikka onkin kuuma! Nautitaan niin kauan, kuin tätä vaihetta vielä kestää (toivottavasti ei silti kovin kauaa, sillä kohta paidat ei enää pysty peittämään tätä melonivatsaa ;D ).

Tuulianna

Vakituinen lukija ensikommentilla ilmoittautuu! Aivan valtavasti arvostan tapaasi kertoa elämästä, ilolla mutta pöyhistelemättä, harmeistakin mutta niissä märehtimättä. Kiitos kun kirjoitat! Kommenttini kumpuaa tästä laskeutumisasiasta. Minusta oli jotenkin hupaisaa, kun keskimmäisen lapseni synnytyksessä kätilö kommentoi laskeutumatonta vauvaa sen suuntaisesti, että "laskeutuupa sitten synnytyksessä". Well duh, laskeutui juu ihan toden teolla ja kerta kaikkiaan, suorastaan pihalle asti. Mutta ei kyllä ennen h-hetkeä sitten niin hiukkaakaan.

Tsemppiä viimeisiin ootoksiin, pitkäähän se on, mutta sitten silmänräpäyksessä ihan unohdettua. Kovin kauniilta näytät, myös pystyllä vatsalla!

Helsky (Ei varmistettu)

Äääks, ihana vauvavatsa!! Onnea tulevaan synnytykseen ja vauva-aikaan. Voin vain kuvitella tuntemuksiasi ja muistella omien kolmen raskauksieni loppuaikoja, kuinka ne vauvat yrittivät vielä möngerrellä tuolla tukalassa tilassaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.