Kolme pientä koikkeloa...

Lilou's Crush

Nuohan näyttävät vähän kirahveilta! Vai viiraakohan minulla...

Nyt alkaa olla koti siinä järjestyksessä, että muuttolaatikot on likimain purettu (paitsi lapsen huoneesta, voi ressua, eikö se huone valmistu mil-loin-kaan) ja tilankäyttöä voi alkaa hahmottaa hiukan paremmin.

Meillä on viimein koti, jonne mahtuu Hayn Loop Stand-naulakko. Pieni, hiljainen jippii (kärsin äänihuulten tulehduksesta ja olen puhekiellossa, mutta voi veljet että töissä on oikeastaan mahdotonta olla puhumatta. Noottia tulisi lääkäriltä, jos tietäisi tämänpäivän aikana käytetyt sanat).

Mutta takaisin asiaan, olen kyseistä naulakkoa/rekkiä ihastellut vuoden verran, HAY:n tapaan modernin raikas ulkoasu hurmasi. Valkoisen Harmajan Suvillakin sama systeemi on muuten eteistä koristamassa -iloisen keltaisena.

Meille tulossa on Finnish Design Shopilta kuitenkin valkoinen.  Kapea, 45cm.  Ja sepä ei tulekaan perinteisesti ulkovaatteille, vaan vallan kivaan tilaan: alakerran pukeutumistilaksi kutsumaani huoneeseen. Aion siihen ripustella minua ärsyttäviä "puolipitoisia" säilytykseen ja laitella seuraavan päivän vaatteet valmiiksi killumaan.

Lisäksi tilasin yhden viiden kappaleen setin suloisia HAY:n Wire-henkareita, ovat sopuisa pari, katsokaa vaikka:

Pienen hetken tuollaisissa kapoisissa henkareissa voi roikuttaa neulettakin, ilman että seuraukset ovat kohtalokkaat.

Tuosta pukeutumishuoneesta ehkä tuonnempana, nyt painun iltapalalle, aivan järkkyisä väsymys valtasi ruumiin ja sielun. Huomenna on toivottavasti letkeämpi meininki, kun on kiva ilta tiedossa, pääsen Versacen lanseerausta hämmästelemään. Eräät tietyt punakukkahousut ovat vähän mielessä.

 

Kuvat: HAY

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Iltaa :) Nyt on kyllä pakko kommentoida pitkästä aikaa... Olen elänyt täällä tätä teidän remppaproggista, sillä kuten joskus aiemmin avauduin, meilläkin on ollut aikamoinen remppailu viime toukokuusta lähtien ja nyt alkaa onneksi viimeisetkin vasarat ja maalipurkit olla poissa nurkista - huh. Pointtini oli kuitenkin se, että meillä on kyllä sama maku ;-) Meidänkin uuteen keittiöön valittiin viime keväänä Grohen Minta hana ja voi vitsi miten tämä kodinhengetär rakastaa sitä ulostulevaa letkua! Huomasin myös, että teillä on sama Savon liesituuletin, mutta meillä se taitaa vain olla hieman levämpänä versiona. Tänään viimeistään piti kommentoida kun luin tämän sinun Hay Loop stand -postauksen, sillä itse ostin juuri tuon saman kapean valkoisen version täysin keskeneräiseen asuntoon heinäkuussa ja nuo samat hengarit kotiutin pari viikkoa sitten :-D Isäntä ei katsonut niin suopeana kun eteisen lattian tilalla oli vain 40 cm kerros puupurua ja minä kannoin vierasnaulakkoa sinne...! Muutama viikko sitten tuunasin uuden ruokapöydän ostamalla nuo samaiset valkoiset Hayn pukkijalat ja siihen päälle ison tammilevyn - aika kustannustehokas ratkaisu ja näyttää tosi kivalle. Oli siis vaan pakko kirjoittaa kun nämä yhtäläisyydet alkoivat naurattaa eli onnea teidän uuteen kotiin ja mukavia marraskuun päiviä :-) Annika

wikkke (Ei varmistettu)

Meillekin tuli Hay loop-rekki finnishdesignshopista, mustana! :) Ja mustat samat hengarit! Ja tällä hetkellä naulakko toimii ihan samassa tarkoituksessa, "puolipitoisten" vaatteiden säilytyspaikkana. Kämppä on vielä kesken, mutta naulakko piti saada käyttöön heti.

suvi m
suvi m

Kiitos linkityksestä, ihana! <3

Tuo naulakko on niin kätsy! Voin suositella lämpimästi. Meillä se toimii vierasnaulakkona ja on kaunis tyhjänäkin. Meillä on mustat Hayn henkarit.

Joskus olen miettinyt, että oliko se meidän naulakon keltainen väri ihan fiksu veto pitkällä tähtäimellä, mutta vielä ainakin tykkään kovasti - tuo vähän väriä eteiseen ja siitä se keltainen on hivuttautunut myös olohuoneen puolelle pieninä piristeinä. Ja voihan sen naulakon maalata myöhemmin jos siltä tuntuu... :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.