Kolme pientä koikkeloa…

hay-loop-stand-garderobe-201_z1.jpg

Nuohan näyttävät vähän kirahveilta! Vai viiraakohan minulla…

Nyt alkaa olla koti siinä järjestyksessä, että muuttolaatikot on likimain purettu (paitsi lapsen huoneesta, voi ressua, eikö se huone valmistu mil-loin-kaan) ja tilankäyttöä voi alkaa hahmottaa hiukan paremmin.

Meillä on viimein koti, jonne mahtuu Hayn Loop Stand-naulakko. Pieni, hiljainen jippii (kärsin äänihuulten tulehduksesta ja olen puhekiellossa, mutta voi veljet että töissä on oikeastaan mahdotonta olla puhumatta. Noottia tulisi lääkäriltä, jos tietäisi tämänpäivän aikana käytetyt sanat).

Mutta takaisin asiaan, olen kyseistä naulakkoa/rekkiä ihastellut vuoden verran, HAY:n tapaan modernin raikas ulkoasu hurmasi. Valkoisen Harmajan Suvillakin sama systeemi on muuten eteistä koristamassa -iloisen keltaisena.

Meille tulossa on Finnish Design Shopilta kuitenkin valkoinen.  Kapea, 45cm.  Ja sepä ei tulekaan perinteisesti ulkovaatteille, vaan vallan kivaan tilaan: alakerran pukeutumistilaksi kutsumaani huoneeseen. Aion siihen ripustella minua ärsyttäviä ”puolipitoisia” säilytykseen ja laitella seuraavan päivän vaatteet valmiiksi killumaan.

Lisäksi tilasin yhden viiden kappaleen setin suloisia HAY:n Wire-henkareita, ovat sopuisa pari, katsokaa vaikka:

4_hangers.jpg

Pienen hetken tuollaisissa kapoisissa henkareissa voi roikuttaa neulettakin, ilman että seuraukset ovat kohtalokkaat.

Tuosta pukeutumishuoneesta ehkä tuonnempana, nyt painun iltapalalle, aivan järkkyisä väsymys valtasi ruumiin ja sielun. Huomenna on toivottavasti letkeämpi meininki, kun on kiva ilta tiedossa, pääsen Versacen lanseerausta hämmästelemään. Eräät tietyt punakukkahousut ovat vähän mielessä.

 

Kuvat: HAY

 

koti sisustus
Kommentit (3)
  1. Kiitos linkityksestä, ihana! <3

    Tuo naulakko on niin kätsy! Voin suositella lämpimästi. Meillä se toimii vierasnaulakkona ja on kaunis tyhjänäkin. Meillä on mustat Hayn henkarit.

    Joskus olen miettinyt, että oliko se meidän naulakon keltainen väri ihan fiksu veto pitkällä tähtäimellä, mutta vielä ainakin tykkään kovasti – tuo vähän väriä eteiseen ja siitä se keltainen on hivuttautunut myös olohuoneen puolelle pieninä piristeinä. Ja voihan sen naulakon maalata myöhemmin jos siltä tuntuu… 🙂

  2. Meillekin tuli Hay loop-rekki finnishdesignshopista, mustana! 🙂 Ja mustat samat hengarit! Ja tällä hetkellä naulakko toimii ihan samassa tarkoituksessa, ”puolipitoisten” vaatteiden säilytyspaikkana. Kämppä on vielä kesken, mutta naulakko piti saada käyttöön heti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *