Koloja, kultaa ja kärkevää kiilaa eli syksyn kuumimmat kengät

Lilou's Crush

Hyppäsin kuumepäissäni hetkeksi Bloomingdalesin kenkäosastolle huokailemaan ja hakemaan esimakua ennen ensi viikolla koittavaa reissua. Siellä on tullut soviteltua jos jonkinlaisia jalkineita pitkät tovit. Jos matkasi sattuu kaupunkiin, suosittelen ehdottomasti poikkeamaan, samoin kuin viime vuonna uusitulla Macy'sin kenkäosastolla. Jälkimmäinen ei tavaratalona ole oikein mieleeni tarjonnaltaan, vaikka maailman suurimpia taitaa ollakin, mutta tuo uusi kenkäosasto on kyllä kenkäfriikkien taivas!

Syksyn kenkämuodissa on selkeät linjat:

  • Kärki on terävä. Terävä ja pitkä.
  • Niitit väistyvät erilaisten kolojen ja leikkausten tieltä
  • Korko on kiila, tai turvallisen tukeva
  • IT-kuosi kengissä tänä syksynä on leo
  • Kulta on metalli niin soljissa kuin kärjissä ja erilaisissa koristeissa

Löytyikö lemppareita näistä malleista? Omat muutamat (suht järkihintaiset) suosikkini löytyivät Jeffrey Campbellilta ja Sam Edelmanilta. Jos joku iski ihan kympillä, Bloomingdales toimittaa myös tänne Pohjolaan...vink vink ;)

 

PS. Kaapissani majailevat edelleen liian suuret, ShopBopista tilatut, just tähän muotiin passelit Sam Edelmanin kiilakorot, jotka taitavat matkata mukanani takaisin rapakon taakse kamuni Erikan jalkoihin. Talking about noiden kenkien jättämä hiilijalanjälki, voi jestas.

Kommentit

Annika / valentine's afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafter12.blogspot.fi/

Tukevat korot ovat arkikäytössä niin ässät, ei siitä mihinkään pääse. Ihana sellaisia ripotellaan taas kelvollisenkin näköisiin kenkiin. Ei tarvitse sitten painia jatkuvasti esteettisyys vs. käytännöllisyys -painia. Noi keskirivissä äärimmäisinä oikealla olevat Boutique ysit on aivan superkauniit!!

Hertta
Lilou's Crush

No niin just! Vaikka kuinka asuun sopisi paremmin ne mageemmat=epämukavammat, aamulla valkkaan aina, AINA, aina ne mukavammat.. Nyt ei onneks tarvii. Ja noi on aivan unelmat, tosin ottaisin mieluusti yhtä lukuunottamatta kenties kaikki... Huoh :) Josko joku kiva pari tulisi Suomeen asti :)

Vimps (Ei varmistettu) http://tonninstiflat.wordpress.com/

Ylimmät ja alimmat leonilkkurit, VOI LUOJA. MISTÄ NE ON? Äläkä sano, että maksavat jotain 500 euroa pari... sillä niinhän ne tekee.

Mä en vastusta leokuosin trendikkyyttä, sillä mun mielestä se on klassikkokuosi ja aina tyylikäs. Vimps <3 leokuosi, iän kaiken.

Hertta
Lilou's Crush

Leokuosi on niin sua! ylimmät leot: Loeffler Randall, 470 ja alemmat Michael Kors,  523... Miten sä osasitkin poimia kalleimmat :D mut kaikki noi löytyy siis Bloomingdalesin nettikaupasta.

Vimps (Ei varmistettu) http://tonninstiflat.wordpress.com/

Kiitos, Hertta! Leokuosi todellakin on mua, ja mulla on sisäänrakennettu ominaisuus löytää kaupasta aina ne kalleimmat jutut, pääsi hiplaamaan tuotteita tai ei. Huokaus.

Mutta ei se mitään, pohdiskelen noiden kahden leon välillä (luulen, että taivun Korsien kohdalla, TIETTY)... sillä olen etsinyt vuosia, siis VUOSIA laadukkaita leokenkiä, ja nyt ne tais löytyä! Paitsi että bongasin pari päivää sitten eräät erittäin potentiaalit Marc by Marc Jacobsit, joten helpoksi menee. Taas. Huokaus.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.