Konjakki maistuilis

Lilou's Crush

 

Kevät on kyllä meillä aina sisustuskärpästen juhla-aikaa. Surina vain kuuluu. Kiva juttu, kun mieskin on kiinnostunut, ei tarvitse yksin pöristä.

Kuten se epäonnen tv-taso, myös sohvamme on ajalta ennen ajanlaskun alkua. Sen ostimme käytettynä jotakuinkin seitsemän vuotta sitten huutonetistä, ja se oli ollut suunnilleen saman ajan käytössä edellisellä omistajallaan. Kyseessä on Ikean klassikko, Ekeskog, jota moni kuulemma edelleenkin metsästää. Eikä ihme, tosi hyvä soffa se onkin ollut! Luulen, että tähän meidän sohvaan on ikuisiksi ajoiksi painunut minun muotoiseni kuoppa, kun ensin siinä pötkötin polveni kanssa, ja sen jälkeen Monniskan raskausajan. Nyt on sentään saanut vähän hengähtää, kun en enää vietä aikaani pääasiassa vaaterissa, luojan kiitos!

Pitkään jatkuneen valkoisten sohvien ajanjakson jälkeen seuraava saakin olla sitten jotakin ihan muuta. Ollaan pari vuotta puhuttu konjakinvärisestä nahkasohvasta, mutta "se oikea" on tullut toistaiseksi vastaan vain sisustuslehtien sivuilla ja Pinterestin haavemaailmassa. -Tietysti aina joidenkin onnenpekkojen sattumalta löytämänä jostakin sukulaisen varastosta, tai takana on jokin yhtä yhtä pienellä todennäköisyydellä meille tapahtuva tarina.

Nahkasohva oli muuten alkuun miehelleni ihan ehdoton ei-ei, mutta veljeni kotona pehmeäksi kulunut sohva taisi olla se, joka muutti mielen. Houkuttaisi kyllä helppo imurointi ja tahrojen poisto pyyhkimällä, alkaa valkoisten sohvanpäällisten pesu vähän tympiä, vaikka ei nyt mikään maailman isoin riesa olekaan, ja käsittämättömän hyvänä ovat pysyneet. Ennemminkin riesaa on se pesussa aina vähän nafteiksi menneiden päällisten takaisinlaitto! Ei enää onnistu omin voimin meikäläiseltä.

No mutta. Eipä tässä muuta, kuin odottelemaan sitä kaukaisen ameriikan tädin perintöä, joka on tietysti miljoona dollaria ja napsea nahkasohva.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia! Itse vierastan edelleen nahkasohvaa, mutta nuo kuvat saavat sen kyllä näyttämään hyvältä. Jatkoon!

Aurinkoista alkavaa viikonloppua!

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Aivan ihania kuvia! Itse vierastan edelleen nahkasohvaa, mutta nuo kuvat saavat sen kyllä näyttämään hyvältä. Jatkoon!

Aurinkoista alkavaa viikonloppua!

-Isla

Uuva (Ei varmistettu)

Olen kanssa vähän haaveillut tuollaisesta: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80245051/

Tickler (Ei varmistettu)

Konjakinvärinen nahkasohva on meidänkin haave. Ja sopiva löytyi Habitatista. Mutta sinne jäi kauppaan. Koiramme saavat tulla sohvalle. Mutta ainakin siihen nahkaan jäi hirvittävät naarmut, joten sohva jääköön meilläkin vain Pinterestiin haaveeksi.

iidis (Ei varmistettu)

Mun täti (kyseessä ei kyllä ole kuollut ameriikan täti, vaan varsin eläväinen täti täältä pääkaupungista) laittoi mulle juuri viestin, että heiltä vapautuisi Natuzzin ruskea nahkasohva. Meillä sille ei ollut tarvetta, sillä uusi sohvamme saapui eilen postin tuomana. Jos kiinnostaa, niin voin sähköpostissa antaa yhteystietoja, jos tätini sohva olisikin se oikea teille?

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos, miten ystävällistä! Meillä on hakusessa sellainen "sirohkojalkainen" konjakinvärinen sohva, eli jos vastaa kuvausta tai noita kollaasin kuvia, niin ollaan varmasti kiinnostuneita!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.