KonMarilla Kadotukseen eli etsinnässä läppärin imaiseva kassi

Lilou's Crush

Nyt tuli ensimmäinen KonMari-casualty. Menin nimittäin tuossa vuosi sitten myymään Marc by Marc Jacobsin valtavan kassin, Huge Hillier hobon, jota en ollut käyttänyt vuoteen. Miksiköhän... no siksi, että se oli ensisijaisesti työkassini niille päiville, kun läppäriä piti kantaa mukana. Äippärillä ei tällainen pikkuseikka juolahtanut mieleen, ja sinne hän lähti kohti uusia olkapäitä.

En ollut aivan 100% tyytyväinen tuohon eteenpäin päässeeseen laukkuun -makuuni liian pussimainen ja varsinainen musta aukko. Mitä sinne syövereihin joutui, harvoin löytyi kääntämättä universumia mullin mallin. Samanlaista en siis halua hankkia uudemman kerran. Yks kaks olen tilanteessa että en haluaisi hankkia laukkua, mutta tarvitsen sellaisen. Varsinaiset läppärilaukut eivät ole ollenkaan makuuni, eivät edes sievät sellaiset, vaan haluan laukun, joka vain haukkaa kitusiinsa tietokoneen ja sen jälkeen ei huutele lounaastaan sen enempiä, vaan on ihan muina kasseina vaan. Hommaan lisähaastetta tuo, että aion hankkia kassin käytettynä. Ehkä jollekulle käy samanlainen äitiyskonmarikooma kuin minulle, toivottavasti tosin hän ei sitten jää ilman kantovälinettä!

Kuvassa yksi pieni lempikassini, jonka isosiskoa olen nyt vähän sillä silmällä katsastellut, pitää mittailla, mahtuisiko työpaikan Mäkipuukkinen sinne sisälle.

 

Kommentit

Veera-- (Ei varmistettu)

Givencyn antigona? Celinen trapeze voisi myös olla aika ihana ja tyylikäs vaihtoehto :)

Hertta
Lilou's Crush

No ihanat olisi! Nyt edullisempi laukku mielessä, budjetointi on syksyn sana kaikilla foorumeilla elämässäni :D

Veera-- (Ei varmistettu)

No mites sitten Rebecca Minkoffin Tote laukku. Stockkalla oli aika kaunis musta yksilö :)
Tässä pari päivää nettitarjontaa selaillut, (kun lapsi kipeä) niin siksi jaksaa miettiä muidenkin laukkuja ;) LoL.
Onnea etsintään!

Hertta
Lilou's Crush

Haha, oot ihana :) pitää kurkata miltä hän näyttää!

laura Heinikki (Ei varmistettu) http://lauraheinikki.fi

Ostin itse juuri tuon Philip Limin isommassa koossa ja sinne mahtuu puoli omaisuus. Hanki vaikka se eri värissä? :)

http://lauraheinikki.fi

Hertta
Lilou's Crush

Kiva kuulla että on tilava! Musta tämä on juuri mieleeni isossa koossa :)

Mahla (Ei varmistettu)

Tuo isompi on kaunis, mutta tyhjänäkin turkasen painava. Lisäksi se on melkoinen lerpattaja, jos lukon avaa laukku crossbodyna tai käsivarrella. Kiinni laittaminen on vähän liian hankalaa. Mun on jäänyt kaappiin lepäilemään. Mallaile kassia ennen ostopäätöstä jos mahdollista, voihan olla että sulle asettuu paremmin.

Hertta
Lilou's Crush

Ai hitsi, tuo paino on kyllä paha juttu, sitä en tullut ajatelleeksi. Raskasta se on tosiaan se materiaali! Kiitos tosi paljon vinkistä! Lukko taitaa olla sama kuin tuossa pienessä? Siihen olen jo tottunut (siis jos näin on) mutta ei kyllä ole sieltä helpoimmasta päästä!

Mahla (Ei varmistettu)

Lukko on sama juu. Kookkaampi laukku vaan levähtää avattaessa aika laajaksi, varsinkin jos sisällä on paljon tavaraa. Mutta kokeilemalla selviää sopivuus!

Hertta
Lilou's Crush

Hyvä tietää! Itselläni on yksi olkalaukku, joka "kippaa" kun sen avaa, meni hetki että siihen oppi. Sen jälkeen kelpo kassi.

I M S (Ei varmistettu)

Mä ostin Pradan jonkun toten. 2nd handinä ei maksanut maltaita. Kulkee mukana töissä, mutta myös vapaalla. Tykkään.

Hertta
Lilou's Crush

Nonnis, kuulostaa täydelliseltä. Itsekin hankin siis käytetyn, hinnan vuoksi ja nyt vähän muutenkin. Ei tekisi kyllä mieli ostaa mitään, mutta minkäs teet :D

Tasaraita

Mites Samujin Tori? Itse hankin sen mustana juurikin koululaukuksi ja läppäri kulkee näppärästi mukana. Käytettynä voi olla vaikea löytää, mutta jos laittaa ostoilmoituksen, niin saattaa se onnistaa. :)

Hertta
Lilou's Crush

Sehän on tosi hieno! Muistankon oikein, että on avoin, siis tosiaan "torikassi"? Ajattelin vähän, että läpällinen olisi hyvä, pysyisi fillaroidessa tavarat suojassa. Mutta jos tämä on se mitä luulen, on tosi kiva kassi!

Je (Ei varmistettu)

Uudemmissa Samujin Tori-laukuissa on ainakin vetoketju. Ja myymälässä saattaa olla laukkuja vaikka verkkokauppa näyttääkin loppuunmyytyä. Käytettyjen hinnat ei kyllä juuri uusista poikkea... Suosittu laukku vaikuttaa olevan. Omaan mustaan olen kyllä ollut tyytyväinen, sinne mahtuu mitä vain :)

Hertta
Lilou's Crush

En ole minäkään kuullut yhtään poikkipuolista sanaa torista! Ja vetska, siis mitä, niin nyt kyllä tykkään. Pitää tutustua tarkemmin, vaikka nyt jo sukkelana tyttönä löysin tuon ajattelemani :)

Tasaraita

Joo ainakin uusissa on vetoketju. Näppärä kun saa kiinni ja tavarat on siellä suojassa. Olen kyllä tykännyt erityisesti myös siitä, että nahka on paksua ja kestävää. Laukku kantaa hyvin läppärin ja koulukirjatkin. Täältä iso peukku Torille. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

https://www.theoutnet.com/en-FI/product/Diane-von-Furstenberg/Woven-leat...
Mä tilasin just tän työkassiks kun palailen myös äippälomalta. Lähti vielä extra40% pois.
Melkein ku laittas rahaa pankkiin.. :D

Hertta
Lilou's Crush

No todellakin just sellainen löytö! Tosi kivaa työhönpaluuta sinulle!

KL (Ei varmistettu)

Kelpaisko Bayswater erillisellä läppäriosastolla? Sellainen olis itsellä myynnissä ;)

Hertta
Lilou's Crush

Voi se on varmasti tosi näppärä! Harmi kun Bays ei ole ihan omaa tyyliäni, juuri nimittäin laitoin myyntiin anopin sellaisen, nätti kuin mikä!

Johanna P. (Ei varmistettu) http://johannapiispa.com

Heii, olen myymässä juuri omaa mustaa, medium-kokoista Pashlia! Laita viestiä jos vielä kiinnostaa :)

Johanna

Hertta
Lilou's Crush

No vitsi, löysin jo omani. Olis pitänyt huudella laajemmin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.