Kontribuutioni mintulle eli päivän asu

Lilou's Crush

Nasevasti tässä. Eli eilisen asu.

Minttu oli lapsena lempivärini. Minulla oli kolmannella luokalla uuteen kouluun mennessäni mintunvihreä reppu, talvella mintunvihreät toppakengät ja joulujuhlissa mintunvihreä college, jonka kauluksen ylle puettiin pitsikaulus. Kaulusta äitin kanssa etsittiin suurista kaupungeista, kun sellaista kovasti toivoin. Semmoinen löytyi sitten meidän pikkiriikkisen kylän vaatekaupasta, siitä toisesta, jonne kiivettiin natisevia puuportaita.

Kylä on nykyään vielä pienempi, eikä vaatekauppaa ole ollut vuosiin. Äitikin on poissa. Haikeankauniita asioita tuo minulle mieleen minttu.

Mutta päivä mintunvihreässä neuleessa, se oli hyvä.

 

 

Kommentit

Sarabin sutinat

Ihana neule. Täällä oli tänään Henkkamaukan pinkki villapusero, täällä kun oli aamulla -26 astetta.. :P  Kylä on juu sika paljon pienempi, mut ainakin ne kaupan tädit on sentään vielä elossa :) Itse muistan kans muutamat colleget sieltä ostaneeni, kun oli ystävän sisarten kauppa. Se ystäväkin taitaa lähestyä jo kovaa kyytiä 8-kymppiä :D Niin ne vuodet vaan vierii ja maailma muuttuu :)

Lauralee (Ei varmistettu)

Ihanat muistelut mintunvärisistä vaatteista! Jaan samat kokemukset ja mietin täällä, pitäisikö taas pukeutua minttuun :)

MS (Ei varmistettu)

Kaunis kertomus, kaunis neule. Heräsi itsellekin minttuhinku.

:)

Vierailija (Ei varmistettu)

ihana kirjoitus:)

Hertta
Lilou's Crush

Sarabi, ollaanko me luokkakavereita?! Vitsi miten ihanaa kun on joku joka muistaa samoja asioita <3 Mun tulee niin hirveän harvoin siellä suunnalla käytyä, edellisestä kerrasta on jo yli 1,5 vuotta, ja silloinkin kyseessä oli pikapikavisiitti!

Lauralee, ääni mintulle, ehdottomasti :) paras annos pastellia!

MS, ja mulle tuli sun kommentista yhtäkkiä minttujäätelöhinku, voi hyvänen aika :)

Vierailija, kiitos. Joskus sitä miettii, että onkohan tämä nyt lukijoista tylsää lueskella lapsuuspohdintoja, mutta sitten aina tuumaan, että kirjoitan niin mikä mieleen on tullut onhan sitä paljon muutakin asiaa täällä joukossa, joten onpa kiva kuulla, että pidit :) Hienoa lauantaita!

Sarabin sutinat

Jep, jep. Ollaan, tai ainakin oltu ;)  T:Sanna :)

Hertta
Lilou's Crush

ach yeah, Sanna <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.