Konttoriasu

Lilou's Crush

Kuulkaas, toisaalta on ihan kivaa, että ilma vähän viilenee. Toimistolla ei niin harmita kekottaa koneen ääressä, kun ulkona vihmoo vettä. Ja pukeutuminenkin on paljon antoisampaa. Syysmuoti, paras muoti, tuumaan minä.

Päivän asussa ei varsinaisesti voida puhua syysmuodista, sillä molemmat vaatteet ovat niitä kesäaleista Asokselta tilaamiani Whistlesin löytöjä. Paidasta tuli heti rakas, se on silkki-puuvillasekoitetta, ja tuntuu kuin pukisi ilmaa ylleen. Ihanan viileä ja ohkainen. Meillä töissä tosin on niinkin vilpoisaa, että nökötin koko päivän sillinkylkineule päälle puettuna. Välillä kaulahuivin kanssa. Elokuussa. Kohta on ilmeisesti otettava taas Lexa-patteri lämmittämään pöydän alle.

Pöksyt ovat taattua lökäri-Lilouta, tykkään jostain syystä aina noista roikkohaarapöksyistä. Väri on sellainen kaunis tummansininen, tämänhetkinen kuvausvälineistö ei nyt vain aivan pysy tehtäviensä tasalla, kivat etuosan laskoksetkaan eivät yhtään näy.

Lahkeet loppuvat riittävän hyvissä ajoin ennen nilkkoja, eli eivät tee sellaista "tulvaa odotellessa" lookkia mikä helposti tämmöiselle pitkällä ihmiselle tulee pikkuisen liian nafteista punteista. Tilasin muuten samat housut myös ruskeana, mutta ne olivat kyllä vain rumilukset ja oudot. Hassua, miten vain värillä tulee ihan eri fiilis.

 

Kommentit

LindaK (Ei varmistettu)

Ihanan rento ja mukavan oloinen asu!:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Raikkaan ja tyylikkään näköinen syysneito!

Hertta
Lilou's Crush

LindaK, kiitos, jotenkin valun entistä enemmän siihen suuntaan, että mukavuus ennenkaikkea. Sitten jos sen vielä saa suht siistiksi, niin aina parempi :) Onneksi meillä ei töissä tarvitse kauheasti stressata, kunhan on asiallisesti vaatetettu oman maun mukkaan.

 

Vierailiija, no mutta kiitos kovasti, olipa kauniisti sanottu!

Vierailija (Ei varmistettu)

heips, oletko tuo sinä tuossa indiedaysin nokia mainoksessa, vai katsonko aivan väärin?

http://indiedays.com/

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, hih, vaikka tiesin tietysti asian laidan, en siis ole, oli pakko mennä kurkkaamaan :) Olisinkin, noin nuori ja freesi, eli kaunis kiitos kohteliaisuudesta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.