Koriterapiaa

Lilou's Crush

Usch. Onko kenenkään muun kotona paikkoja, jonne nostetaan juttuja syrjään? Semmoisia, jotka ovat tarpeen, mutta eivät ihan joka päivä? Kenties hankalan mallisia juttuja, jotka eivät mahdu laatikoihin tai kaappeihin... Tai paljon pientä "epäsälää", jota ei kuitenkaan voi heittää pois?

Meillä on. Monta paikkaa, monenmoiselle tavaralle. Ja ai että ne ärsyttää! 

Yksi tällainen paikka on tuo keittiön seinäkaappien päällinen. Sinne kertyy pääasiassa taidetta varsin tuottoisalta kylddyyri-ihmiseltämme, sekä tietty taiteen tekemiseen tarvittavia välineitä. Ja toisekseen jostain syystä puurohiutalepaketteja (meillä syödään paljon puuroa, kuiva-ainekaapissa ruuhkaa...)

Sohvalla nyt pitkään naama sinnepäin kohdistettuna alkoi kovin ärsyttämään. Keksin kuitenkin hermojani ja vähän silmiäni lepuuttavan ratkaisun: nuo hippusen industrial-henkiset Mercin korit. Mustina ne maastoutuvat seinään ja pitävät tarvekalut ryhdissä. Käteviä ovat: taittuvat kasaan, jos ei tarvetta, mutta eiköhän meillä aina parille korille virka löydy: jos ei keittiöstä, niin vaikkapa kaapista tai varastosta.

 

PS. Täällä alkaa elämä jo ehkä vähän pilkotella, vaikka ulos en vielä kärsi päätä puikata tai olo pahenee heti.  Minä, hellekelien ylin ystävä, täällä kökötän.

 

Kommentit

Mira P
As I See It

Onpa näppäriä! Meillä on kanssa tuo kyseinen paikka ongelmakohta. Mä oon siitä höpsö että haalin sellaisia kissanruuan säilytysboxeja jos niitä tulee kaupanpäällisinä, ja nyt ne on vallanneet tuon paikan. Tuo korisysteemin olis kätevä keino säilyttä tuolla jotain järkevämpääkin :)

Hertta
Lilou's Crush

Poissa silmistä (riittävän ylhäällä siis ;) poissa mielestä ;) jonkinlaisiin koreihin on tosiaan hyvä piilotella kaikenlaisia pikkujuttuja, ehkä se vähän rauhoittaa yleisnäkymää :) Kissalle hei!

Mira P
As I See It

Kerrotaan (siis kissoille :D) :)

Hellu13 (Ei varmistettu)

Hei, tosi kivat korit.
Tilaasitko ne sieltä merci nettikaupasta?
Ymmärsinkö, että heillä pk Suomeen 21 euroa?
T. Helle

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä, juuri näin! Kannattaa siis tehdä yhteistilausta (tai hankkia useita tuotteita ;) että kannattaa, pelkille koreille tulisi kyllä liikaa hintaa näin, yksi kori maksoi muistaakseni n. 8€.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.