Korvakilluttimet

Lilou's Crush

En ole oikein ollut korvistyttöjä, isot kaulakorut ovat enemmän se oma juttu. Aamulla kuitenkin klipsautin Marnin jättikilluttimet korvanlehtiin, ja heti tuli tosi fiini olo. Collegemekon kaverina ei kuitenkaan olo tuntunut liian koristellulta :)

Korvanlehteni ovat niin pienet (niitä ei oikeastaan siis ole), että eivät kestä läpikorvan korvisten painoa, ei vaikka olisivat kuinka kevyet. Vinkatkaa siis fiksummat, mistä löytyy kivoja klipsikorviksia, nehän ovatkin aika kiva ja helppo virkistää meininkiä!

Kommentit

Katya (Ei varmistettu)

Vaasankadun Hoochie Mama Janessa on todella hyvä valikoima klipsikorviksia, suosittelen!

Tuulia. (Ei varmistettu)

Nuo ovat kyllä tosi kivat! Minäkin ostin nuo silloin, mutta ovat minulle tosi raskaat, alkaa korviin sattua muutaman tunnin päästä. Lyhytaikaiseen käyttöön ihanat siis. :)

En kyllä osaa antaa vinkkiä, mutta jos saat päähäsi luopua noista Marnin H&M -korviksista, ota pliis ensimmäisenä yhteyttä muhun! Harmittelen vieläkin, että kyynärpääni eivät olleet tarpeeksi terävät noiden saamiseksi! 

miijamarya (Ei varmistettu) http://helsinkitoday.blogspot.com

moikka - ainakin glitterista löytyy "tyhjiä" klipsejä, joihin voit pistää kiinni "mitkä tahansa" normaalit, lävistettävät korvikset. Huippujuttu, suosittelen kurkkaamaan :)

riiriVierailija (Ei varmistettu)

Glitteristä löytyy tosiaan erilaisia klipsikorviksia ja myös juurikin nuita korvisjuuria, joihin voidaan pujottaa melkein mitkä tahansa roikkuvat korvikset:) Kipaise siis Glitteriin!

Noona (Ei varmistettu)

Outnetistä löytyisi aikas blingit: http://www.theoutnet.com/product/350289

Vierailija (Ei varmistettu)

Helmipaikka.fi koruverkkokaupassa on oma valikoima klipsikorviksille ja tulee helposti kotiin, suosittelen (:

Aakoon Korupaja (Ei varmistettu)

Olen huomannut saman ongelman ystävieni kanssa. Teen korviksia myyntiin vielä harrastuksena, mutta toivottavasti tulevaisuudessa voisin tienata palkkaa siitä. Klipsi-korvikset ovat varsinkin pienille tytöille kova juttu, mutta teen niitä "isommillekkin tytöille" :)
Miut löytää facesta: Aakoon Korupaja

Kommentoi