Koska on kasmirin aika?

Lilou's Crush

Kertokaas kamut, koska alatte käyttää villapaitoja. Vai neuleiksiko niitä hienot naiset tapaa kutsua. Itseäni niin kovin houkuttelee tuo pehmoinen kasmirneuleiden pinkka kaapissani (tuoreimpana tulokkaana tuo kuvassa pohtimani harmaa Uniqlon pehmo), mutta jotenkin tämä aika tuntuu vielä turhan aikaiselta. Ei siinä mielessä, että joku sitä pitkään katsoisi, vaan siksi, että talvi on pitkä, tosi tosi pitkä, enkä halua kyllästyä lempivaatteisiini!

Noista Uniqlon neuleista minulla on vain hyvää sanottavaa -asuin niissä viime talven, ja ovat moitteettomia, sekä yksi kasmir että kaksi villatakkia. Ohut villaneule, no, se kyllä kutistui jonkun verran, vaikka pesin ohjeen mukaan kovin hellästi.

Joko olette kaivautuneet villan sisälle, vai onko se vasta enskuun juttuja? Mulla taitaa olla.

PS. Tuo kuvan Zaran shortsihame sai Nykissä kolme spontaania kehua kadulla -tykkään siitä itsekin kovasti. On tainnut olla hurjan suosittu ostos, koska on palannut mallistoon uudemmankin kerran. Omani on vain vähän kärsinyt, nyppyyntynyt sisäpuolelta -onneksi se ei tee haittaa käytölle,

Kommentit

mapsi (Ei varmistettu) http://mapsin-muotia.blogspot.fi

Kyllä mulla tänäänkin oli jo ohut musta villaneule päällä Tosin tuli hiukka hiki ;D
Odotan jo kovin neuleiden sisäänmarssia.. mistäs noita uniglon neuleita saa ostaa? Hakusessa nimenomaan tuollainen ohut, harmaa laadukas neule. Tuo näyttää oikein kivalta!

Hertta
Lilou's Crush

No mä kans just tuumin, että hiki saattais vielä tulla! Vitsi kun noissa Uniqloissa on se tyhmä puoli, että Suomeen niitä ei voi tilata -olen sitten ostanut aina kun on reissuissa vastaan tullut! Toivottavasti joskus tulisi verkkokauppa, olisin äkkiä kantis!

Liisa
Osasin!

Täälläkin ilmoittautuu Uniqlon villavaatteiden fani. :) Rahtailen niitä kotiin aina kun käyn jossain missä kyseinen pulju toimii. Ja muitakin saman firman kamppeita on kaapissa hyvät pinkat.

Niin ja eihän lempivaatteisiin kyllästy, joten niitä voi käyttää mielin määrin!

Hertta
Lilou's Crush

Sama täällä :) Monet villikset on sieltä löytynyt, ja muutama t-paita. Ja ihan ehdottoman parhaat on ne "lightweight down" -takit: meillä koko perheellä semmottiiset, itse käytän läpi talven villakangastakin alla. Juu, totta, ei niihin kyllä taida kyllästyä. Mutta vähän pelkään myös kulumisen puolesta, olen just tämmöinen höpsö, ja tosta pelosta pitäis päästä eroon :)

Hannushka

Voi saa olla jo kashmirit päällä ainakin Oulun korkeuksilla.. Tänään näin useamman asiakkaan jopa kevytuntuvatakissa, se minusta oli kyllä ehkä liian aikaista kun asteet kuitenkin ovat vielä ulkona 15-17 celsiusta. Kashmirit tekevät kauppaansa ja viimeksi tänään asiakas pyysi heti leikkaamaan laput pois kun oli kuulemma kylmä ja piti saada uusi pusero het'paikalla päälle :)

Hertta
Lilou's Crush

No niinpä, siellä taitaa olla jo pikkuisen viileämmät kelit lähellä, täällä etelässä on ihan käsittämättömän lämpimiä asteita vielä tähän vuodenaikaan! Mutta tuttu on tuokin tunne, että vilu iskee, ja vaate on löydyttävä per heti :) Kevytuntsikat, hih, se on vielä ehkä liikaa! -Tai hetkinen, mullahan oli kevytuntsikka päällä mökillä HEINÄKUUSSA :D eikä ollut kuuma!

Minna Ojala (Ei varmistettu) http://doubleu1.blogspot.com

No samaa oon mäkin miettinyt... tuntuu siltä, että ei kai nyt vielä voi olla villisten aika, vaikka mieli tekiskin vetää neule niskaan...

Hertta
Lilou's Crush

Taistellaanko vielä tovi... ohuen villaneuletakin sujautin jakun alle eilen aamulla, kun menin töihin, mutta ei sitä sitten kyllä loppupäivästä enää tarvittu.

MrsMK (Ei varmistettu)

Yritän sinnitellä vielä pari viikkoa ilman kasmireja, joita löytyy toistakymmentä. Lokakuisen Nycin matkan ostoslistalla on juuri tuo sama neule harmana ja mustana! Se näyttää kyllä yllättävän pitkältä?

Hertta
Lilou's Crush

Oma kokoni on tässä L -se on huomattavasti pidempi, kuin M. Kokemukseni mukaan kashmirit kuten muutkin villaneuleet kutistuvat pikkuisen pestessä, ja ostin siis varmuuden vuoksi reilun koon. Minulla on myös vähän toisen mallinen Uniqlon kasmir, se on selvästi lyhyempi, mutta tällä kertaa niitä ei vielä ainakaan ollut hyllyissä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.