Kosmetiikkakaverit Ameriikoista

image.jpg

image.jpg

Hieron unenrippeitä silmistä, tästä starttaa toinen ja viimeinen koko päivä täällä reissussa. Eilen tapasin ystävääni, lounasteltiin ja höpöteltiin ties vaikka kuinka pitkään.  On hauska vertaill, mitem erilaista elämä on kotosuomessa ja ystävälläni täällä. New York tarjoaa mielettömät puitteet, mutta toisaalta eläminen on todella kallista; ystäväni pieni lapsi aloitti juuri ”koulussa”, eli yksiyisessä nurseryssä, jossa lapsilla on suurinpiirtein samat oltavat kuin suomalaisessa päiväkodissa – sillä erotuksella, että pojan koulutaipaileen eka vuodi maksaa noin 20t dollaria…siinä ei 265€:n päiväkotimaksu tuntunut kovinkaan pahalta. Julkiset koulut ovat ilmaisia, mutta tasoltaan erittäin heikkoja, kertoi ystäväni, ja ihmiset ottavat suuria lainojataatakseen lastensa koulutuksen laadun. Tämä olikin osittain tiedossani, ja oli aikanaan yksi syistä, jonka vuoksi emme muuttaneet Yhdysvaltoihin green cardit saatuamme vaan päätimme jäädä Suomeen. Päätös ei ole kaduttanut, vaikka toki sitä tulee toisinaan jossiteltua…

Yhteiskunnallisista asioista varsin pinnallisiin, kävin nimittäin illalla täydentämässä kosmetiikkapussukkaani. Marc Jacobsin meikit olivat saapuneet, ja pakkaukset olivat niin kauniita, että en voinut vastustaa huulirasvan ja perussävyisen huulipunan hankkimista, ne tulee ainakin käytettyä! 

Toiset ostokset olivatkin loppuneiden tilalle hankittuja: Smashboxin primer on paras kokeilemistani, ja Narsin poskipuna kuulunut meikkiini jo vuosia. Nyt vain räväytin: Deep Throatin sijaan nappasin tuollaisen shokkipinkin. Ei se toki poskilla ole ihan noin hurja, mutta sopinee valkoiselle talvinaamalleni.

Heräsin hyvissä ajoin, söin Haribon kolapulloja aamiaiseksi koska en jaksanut vielä lähteä ulos. Nyt lienee sen toisen aamupalan vuoro, josko jotain ravitsevampaa, ja sitten seikkailemaan. Oi jee!

Kommentit (6)
  1. Lauralaukku
    8.9.2013, 14:37

    Voi sulla on ollut ihana reissu parhaassa kaupungissa -lovelovelove! Vähän on saanut itekkin fiilistellä, melkein kuljin kanssasi Macys`in rullaportaissa ja hypistelin Marc Jacobsin meikkejä. Kiitos ihanista kuvista, ja turvallista kotimatkaa:)

    1. voi ihana, lovelovelove todellakin 🙂 Matka meni parhaiten ikinä -nukuin kuin tukki, never happened before lentokoneessa. Aaah!

  2. Kävin joskus ammattilaisen opissa ja meikattavana Inglotissa, ja siellä meikkaaja sanoi, että kalpealle iholle pitäisi valita juuri tuommoinen kylmä pinkki lämpimien sävyjen sijaan. Että varmaan ihan nappiostos!

    1. No haa, mahtava kuulla, että justiinsa meni sitten sävyvalinta ”oppien mukaan” 🙂 jotenkin se vain näytti niin kutsuvalta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *