Kotikylä maailmankartalle!

Lilou's Crush

Kaupunkijulisteet ovat olleet jo pitkään suosittuja seinänkoristeita. "Toissakotiin" mietimme pitkään, että olisimme tilanneet New York -kaupunkijulisteen rakkaista kortteleista muistuttamaan. Yksi vanha kartta sieltä kerran kotiin kannettiinkin, kehyksiin asti se ei kuitenkaan koskaan päässyt. 

 

Nyt kuitenkin on sellainen homma, että on hyvin lähellä, etten tilaisi viimeinkin kartsajullaria seinälle! Törmäsin Mapifuliin (kaksi edellistä kuvaa heidän sivuiltaan), ja huvikseni syötin sinne lapsuuden kotikylän nimen.

Vastoin odotuksia, jukopliut, siihenhän se pölähti näytölle: khuuleista khuulein HAAPAMÄKI-juliste! Kuvassa vähän köhnäinen ruutukaappaus, mutta you get the point. Saa kehysviivoin ja ilman, vaakana ja pystynä, modernina ja klassisena. Miten hauska ja simppeli idea. Kaikkea se teknologia ja karttapalvelut nykyään mahdollistaakin. 

TJEU täältä.

Kommentit

Laura T.
M O L

Ihan mieletön! Kannatetaan!

Hertta
Lilou's Crush

No eikö!! Kyllä minä niin mieleni ilostutin tästä :)

Johanna T. (Ei varmistettu)

Tuossa samaisessa kylässä olen minäkin viettänyt lapsuuteni. Meillä tosin kanssasi ikäeroa niin paljon, että tiemme eivät ole kohdanneet. En ainakaan muista niin käyneen :)
Hyvin harvoin kommentoin mihinkään blogiin, mutta nyt pitää antaa kiitosta muutenkin kuin synnyinpaikan suhteen.. Olet kirjoittanut useamman koskettavan/koskettaneen postauksen viime aikoina. Siis oikein todella. Se tarina aikamiespojasta Krunikassa oli tietysti ihan oma lukunsa. Luin sen useampana päivänä ja aina vaan vaikutuin.
Ei muuta kuin jatka samaan malliin! Kaikkea hyvää syksyynne, koulutielle ja uuteen duuniin :)

Hertta
Lilou's Crush

Voi miten hauska kuulla, että sinäkin olet Haapamäen tyttöjä! Tai en minä sieltä kotoisin ole, mutta jotenkin koen sen lapsuuden kodiksi, siellä kun pisimpään asuin, vaikka nyt "stadin vuodet" ovatkin jo tuplasti enemmän.

kiitos kauniista sanoista, tuntuu tosi kivalta, että omat ajatukset ovat onnistuneet tavoittamaan muitakin. Tulee mukava fiilis jatkaa näitä jutusteluja :)

MLM (Ei varmistettu)

Voi jee, se löysi myös sen naapurikylän osasen, josta minä olen kotoisin! Tulipa siinä tsuumaillessa mieleen, että kartta voisi olla mukava isänpäivälahja. Täytyy pistää korvan taakse. :)

Hertta
Lilou's Crush

Jee! Mahtavaa! Minustakin tämä voisi olla kiva lahjavinkki kotiseuturakkalle!

Intended Mum

Mahtava idea, loistovinkki - kiitos! Tästä lähtee joululahjat siskoille ja kotiini hankin oman ja mieheni pikkupaikakuntien kartat kehyksineen! Ja Haapamäki rulettaa myös, siinä lähellä Keuruulla tuli vietettyä useampikin kesä.

Hertta
Lilou's Crush

Ihana ajatus, läheisille yhteiset muistot tulee varmasti mieleen tuollaisesta lahjasta! Ja vitsit, Hapishan kuuluu Keuruuseen, eli oot tavallaan viettänyt kesiä meillä :) kauneinta Suomea, voi mikä koti-ikävä!

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Aivan ihana! Sieltä löytyivät Kannonkoski ja Kihniökin, tuppukylät, joista minä (K.koski) ja mieheni (Kihniö) olemme kotoisin :D

Hertta
Lilou's Crush

Kerrankin löytyy! Tunnen edelleen katkeruutta, että en koskaan lapsena saanut a) nimihammasharjaa b) nimikumia c)nimellä varusettua pyyheklipsiä (mitä ihmettä sillä edes tehdään...?) d) nimimukia.  tämä jotenkin tasaa tilejä!

Laur (Ei varmistettu)

Aivan mahtava pläjäys! Huikeaa antaa tämmöinen muistoksi kotikylästään vaikka opiskelemaan lähtevälle, tai hääparille heidän tapaamiskaupungistaan, tai vanhemmille poismuuttaneille kotipaikkakunnaltaan. Huikean hieno löytö! Niin rakastan muutenkin karttoja! :)

Hertta
Lilou's Crush

Ai kun kiva ajatus tuo läksiäislahja! Ja muutkin!

Minäkin tykkään kartoista, etenkin tuttujen paikkojen, joista voi katsoa missä on tallusteltu :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.