Kotoisa ja khuul Stockholm-mallisto

Lilou's Crush

Ikean huhtikuussa myymälään tuleva uusi Stockholm-mallisto on tosi kiva. Vallan ylettömän trendikäs, ja samaan aikaan kotoisa.

Erityisen ihastunut olen lempivärini sinisen saapumisesta sisustukseen. Kromista en niin piittaa, mutta ihan freesiltä se kieltämättä näyttää. Muita materiaaleja ovat vaalea puu, sametti ja rottinki. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ohhoh, näyttääpä kivalta! Aikaisempi Stockholm ei ole ollut juuri ollenkaan omaan aika pelkistettyyn makuun, ei värien eikä muotojenkaan puolesta. Mutta nämä näyttääkin nyt tosi kivoilta, jopa toi liinavaatekaappi rottinkiovilla ? on aika hauska. Ja tummansinisen sohvan paluu, kukapa olisi vähän aikaa sitten uskonut :D

Hertta
Lilou's Crush

Eikö näytä! Ja justiinsa tuo kaappi on omakin suosikkini :) Minä olen kyllä näistä Stockholmeista tykännyt ennenkin, sen sijaan PS-mallisto on ollut hauska, mutta omaan silmään turhan värikäs kuitenkin. 

En ole yhtään valmis rottinkituoleihin :D enkä bootcut farkkuihin.... menen kaivautumaan johonkin poteroon.

Muuten kyllä näyttää kivalta, vaalea puu varsinkin.

Hertta
Lilou's Crush

Minä just laitoin mun bootcutit kiertoon, ei olisi ehkä pitänyt :D tosin ne oli lahkeista niin tolkuttoman pitkät, että vaativat aika korkeat korot, enkä yleensä jaksa sellaisilla kipsutella. Rottinkiin olen nyt kyllä tosissaan lämmennyt, kotona olisi justiinsa hyvä paikka sille, jos olisi pikkuisen enemmän tilaa. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.