Kovis ja pehmis plakkarissa -mutta mistä bleiserin nielevä takki?

Lilou's Crush

Syksyn takit ovat tässä. Hattarainen bomber ja astetta asenteellisempi prätkärotsi, valinta aina aamun fiiliksen mukaan.

Mutta postauksen pihvi on tässä: kertokaa fiksummat, mistäpä löytyisi kiva takki, jonka alle mahtuu joinain päivinä tilanteen vaatima bleiseri? Ei tasan varmaan näiden kahden sisälle. Tänään peitin bleiskan aamukiireessä sillä miesten osastolta ostetulla jättisuurella parkatakilla, kun en muuta kiirepäissäni keksinyt -sillä seurauksella, että myöhemmin päivällä asiakaspalaveriin lähdin (taksilla tosin) ilman ulkotakkia, kun olemus oli pikaisen peiliinvilkaisun kertomana kuin milläkin hampuusilla. Kaikenlaista.

 

Hattara H&M Trend ja prätkähiiri Zara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oversize kipparitakki. Ohutta villakangasta tms. Tummansininen olis hieno. Ja kultaiset napit!! HM, Zara, Lindex ja KappAhl myy ainakin.
Nimim. Saman ongelman juuri ratkaissut

TiinaKokkeri (Ei varmistettu) http://muotopuolia.blogspot.fi/?m=1

Viitat ja ponchot ovat täydellisiä bleiserin piilottajia. Ja onni on, että näin syksyisin niitä löytyy joka liikkeestä ja joka värissä. Laadukkaaseen malliin kannattaa satsata, koska nehän ovat klassikoita

Vierailija (Ei varmistettu)

Samaa pohdin, tosin harvemmin tulee bleiskaa käytettyä mutta seuraavat puoli vuotta ajattelin kääriytyä paksuihin oversize-neuleisiin, JOS VAIN LÖYDÄN TAKIN joka mahtuisi noiden päälle (eikä tekisi minusta Mörön näköistä laahustajaa).

Ja kun vallan kuljen apostolilla tai fillarilla tuulisessa rannikkokaupungissa, ei viitat ja ponchot ole ollensakaan vaihtoehto.

Piipo79

Mä olen löytänyt Ajattaresta hyvinleikatun syystakin ja talvitakin (löysän mallin jonne jakkukin menee alle). Sinne kyllä saa euron poikineen kulumaan mutta esim kunnon villakangastakin jälkeen en suostu rupuja ostamaankaan. Kangas ei kerää nukkaa ja on lämmin. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.