Kukkia ja lentopusuja

IMG_5957.jpg

Hyvää ystävänpäivän iltaa siellä te virtuaalikaverit. Ja kiitos, että vuodesta toiseen olette siellä seuralaisina ja jaatte tätä blogi-ikkunan raamien kautta näkyvää elämää. 

En ole mikään ystävänpäivävauhko, mutta minusta se on oikein kiva, helmikuisesta arjesta nostava päivä, ja sille on paikkansa juuri tällaisenaan. Ei minulla ole nyt mitään syvällisiä ystävämietteitä jaettavaksi, niiden hetki on sitten, kun siltä vallan erikseen tuntuu. Näin arkisesti kertoilen vain, että oli tämä päivä hurjan kiva, ja isolta osin sellainen juuri ystävien vuoksi.

IMG_5951.jpg

Aamulla yllätin miehen paketeilla, joita ei osannut ollenkaan odottaa. Aina hauskaa. Lounasseurana puolestaan oli ystävä, jota en ollut tavannut kuukausiin! Kevätvaloko kaivoi tuon kömpiäisen esiin kolosestaan?  Töissä saatiin isot laskiaispullat ja lähetti kiikutti kotoa sairaslomalaiselta tosi kauniin kimpun punaisia ruusuja. Oikein perinteinen puketti. Parhaalle ystävälleni naputtelin palaverien välissä pateettisen viestin, jota kevensin kalkkunarivistöllä. Ymmärsi, kuinkas muuten. Ei syyttä ole roikkunut kainalossa kolmeakymmentä vuotta.

FullSizeRender.jpg

Kotona illalla Monninen kiikutti tärkeänä käteeni korttia, hänen kirjoittamaansa sellaista, jossa kertomansa mukaan oli ”kukkia, lentopusuja ja käärme”. Kuulostaa varsin ystävällishenkiseltä, eikö vain? Oikeasti kortti oli kukkia ja lentäviä lintusia sekä koristenauhaa, ja peräisin lapsuudenystävältä. Sellaiselta, jonka kanssa ei koskaan juttu katkea, ja jonka ajatukset tietää puolesta sanasta.

Vanhempi lapsukainen esitteli iloisena luokkakaveriltaan saamaansa pientä söpöä ystävänpäivälahjaa. Se viimeistään kruunasi päivän. Että on kivoja kavereita. Uusia ja vanhoja.

Kommentit (1)
  1. Samoin Sinulle, luottobloggaajani! 🙂 *sydän*

    Olin juuri pari päivää Hesassa, seminaaria Krunikassa ja siellä lounasaikaan ja seminaarin päätyttyä iltapäivällä ajattelin että olispa ollut hauska törmätä sinuun. Nautiskelin kauniista hiljaisista kaduista, ja merestä. Ei vaan ikinä saa tarpeeksi. Hotellikin Kauppahallin takana, aamiaispöydästä ihailin katedraalia..voisi sitä totta vie aamunsa aika paljonkin huonommin aloittaa! ;D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *