Kultaa kaulassa

Lilou's Crush

Viikonloppuna juhlittiin urakalla, nimittäin meidän molempien tyttöjen synttäreitä sukulaisten ja lähimpien voimin. Aiheesta ehkä myöhemmin lisää, mutta tällä haavaa asukuva -tai ehkäpä voisin sanoa asukuvan kaltainen luomus, sillä kahdeksan ja puolikiloinen kultakimpaleeni ei kertakaikkiaan suostunut irrottamaan otettaan kaulastani. Kenties päivän vilskeet jo vähän väsytti, vaikka ainakaan sitä ei tunnustettu. Illalla kyllä tuli uni silmään sekunnin puolikkaassa. Raskasta hommaa, tuo yksivuotisbailaus.

Asussa sinänsä ei uutta, mutta tuskin tuo haittaa. Minusta on ihan ok ja kivaakin jakaa näitä asukuvia, missä on luottovaatteita kerta toisensa jälkeen, ymmärrän toki, jos se jostakusta on tylsää. Vai tuumaatteko asiasta ylipäätään mitään? Vuosia vanha ballerinahame jaksaa aina vain ilahduttaa, samoin harmaa t-paita, juhlan kunniaksi silkkinen sentään. Kemut vietettiin epävakaan sään vuoksi sisätiloissa ja avojaloin, mutta ei tuonne havunneulasten sekaan kävele erkkikään paljain varpain, joten mitkäs muut ne jalkaan taas livahti, kuin vanhat kunnon birkkarit. Ei ole meikä korkkarimutsi, ei.

Yllä: Hame H&M, t-paita COS, sandaalit Birkenstock

Kommentit

vrase (Ei varmistettu)

Musta on ihanaa huomata, että ajatus, joka mulla on sun vaatekaapistasi pitää paikkaansa: sä teet harkittuja, kauniita, kestäviä ja ajattomia hankintoja, jotka taipuu moneksi. Mä haluaisin niin pystyä luopumaan turhista vaatteista mun kaapissa ja luottaa niihin luottovaatteisiin. Mua ei missään nimessä kyllästytä sun asukuvat, mun mielestäni ne on joka kerta kauniita ja inspiroivia!

Hertta
Lilou's Crush

Voi miten ihanan ja ystävällisen viestin kirjoitit, kaunis kiitos. Sanotaan näin, että juuri tuo on pyrkimykseni, mutta kyllä välillä menee vipuun, vaikka kuinka yrittäisi :) Minusta jo tämä sinun ja minun yhteinen aikomus on hyvä pohja iloa tuottavalle garderobille! Ja muuten, tein tosiaan ison raivauksen juuri hetki sitten, ja se joka paikkaan/postaukseeni nyt tunkeva Marie Kondo kieltämättä auttoi tässä. Vaikka enhän toki kaikesta luopunut, vaan surutta alentelin entisiä työvaatteita ihan just niinkuin kiellettiin, kotivaatteiksi ;)

vrase (Ei varmistettu)

Mä luulen, että mun täytyy tutustua Marie Kondoon, hän kuulostaa järjen ihmiseltä (ja luoja tietää, että tämän huushollin kaapit kaipaa järkeä). Kiitos, kun kirjoitat tätä blogia, tuun joka postauksesta ihan valtavan hyvälle mielelle! :)

jeni (Ei varmistettu)

Oih, ja mitkä ihanat pullukkasääret tällä pienemällä tyylilyylillä.
Kumpa vauvat voisi pitää edes pikkiriikkisen kauemmin vauvoina <3

Ramppa kalakattaa

Oi, mulla on tuo sama hamonen ja juuri tänään mietin, että voisiko sen laittaa Helsingin kaduille valkoisten Stan Smithien ja farkkutakin kanssa. Olisi varmaan voinut, kun tuo Birkutkin näyttää niin passelilta. Kivaa tämä nykymuoti, kun kaikki sopii keskenään!

Sun ballerinahame on kyllä aina vaan mun suosikki :) 

Kommentoi