Kultaa kaulassa

asukuva.jpg

Viikonloppuna juhlittiin urakalla, nimittäin meidän molempien tyttöjen synttäreitä sukulaisten ja lähimpien voimin. Aiheesta ehkä myöhemmin lisää, mutta tällä haavaa asukuva -tai ehkäpä voisin sanoa asukuvan kaltainen luomus, sillä kahdeksan ja puolikiloinen kultakimpaleeni ei kertakaikkiaan suostunut irrottamaan otettaan kaulastani. Kenties päivän vilskeet jo vähän väsytti, vaikka ainakaan sitä ei tunnustettu. Illalla kyllä tuli uni silmään sekunnin puolikkaassa. Raskasta hommaa, tuo yksivuotisbailaus.

Asussa sinänsä ei uutta, mutta tuskin tuo haittaa. Minusta on ihan ok ja kivaakin jakaa näitä asukuvia, missä on luottovaatteita kerta toisensa jälkeen, ymmärrän toki, jos se jostakusta on tylsää. Vai tuumaatteko asiasta ylipäätään mitään? Vuosia vanha ballerinahame jaksaa aina vain ilahduttaa, samoin harmaa t-paita, juhlan kunniaksi silkkinen sentään. Kemut vietettiin epävakaan sään vuoksi sisätiloissa ja avojaloin, mutta ei tuonne havunneulasten sekaan kävele erkkikään paljain varpain, joten mitkäs muut ne jalkaan taas livahti, kuin vanhat kunnon birkkarit. Ei ole meikä korkkarimutsi, ei.

Yllä: Hame H&M, t-paita COS, sandaalit Birkenstock

Kommentit (6)
  1. Sun ballerinahame on kyllä aina vaan mun suosikki 🙂 

  2. Oi, mulla on tuo sama hamonen ja juuri tänään mietin, että voisiko sen laittaa Helsingin kaduille valkoisten Stan Smithien ja farkkutakin kanssa. Olisi varmaan voinut, kun tuo Birkutkin näyttää niin passelilta. Kivaa tämä nykymuoti, kun kaikki sopii keskenään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *