Kulutettu farkku, varma kevään merkki

Lilou's Crush

Varhainen lintu kevättennarit nappaa. Kohta ei tarvitse ähistä lenkkarinnauhojen kanssa! Pikkuisen vielä lämpöä ja auringonpaistetta, ja suit sait sujautan nämä kaverit jalkoihin.

Näin vaalea farkku kun vaatii aivojeni sisäisessä vaatelogiikassa vähintäänkin toukokuun lopun päivämäärän kalenteriin. Oletan näiden olevan jalassa jotakuinkin joka päivä, mustat legginsit ja jättiteepaita kaverinaan (ennen sitä kylpytakki-vaihetta...)

Popot löytyivät 15 eurolla H&M:stä ja istuivat kivasti jalkaan -tällainen malliistuu  kapoiseen koipeeni harvoin hyvin, Tomseja lukuunottamatta, mutta ne ovatkin sitten vielä kesäisemmille keleille. 

Kommentit

millamainen

Uuu, onpas hienot! <3

Milla / millamainen

Hertta
Lilou's Crush

Aikas näppärät, eikös :) Ja tosiaan plussaa helppoudesta!

Kt (Ei varmistettu)

Tosi kivannäköiset kengät! Täytyneepä käydä täälläkin H&amp;M:ssä katsomassa, josko siellä olisi nuo valikoimissa(vaikka vähän kyllä epäilen...). Olen arponut Conversejen kanssa(siis koon kanssa). En ole täksi kevääksi niitä vielä hankkinut, koska koko 6(siis pohjaan merkitty koko) on ihan ok(oon aiemmin käyttänyt sitä), mutta toisen jalan muutama varvas ottaa reunasta kenkään. 6 1/2 on pikkasen ison"oloinen"(siis kun olen tottunut kutoseen). En ole osannut päättää, että kumpaan kokooon päädyn. :) Vanseista mulle on sopinut tämä malli tosi hyvin:http://www.vans.com/shop/canvas-authentic-lo-pro Tuo on myös jotenkin sievemmän näköinen kuin Converse(siis mun jalkaan, koska koon on oltava väh.39).

Hertta
Lilou's Crush

Onpa nuo kivan näköiset nuo Vansin sirommat versiot! Tykkäsin tosi paljon! Ja sama numero täälläkin, mutta ei siihen varmaan kukan muu kiinnitä huomiota kuin itse, että onko se kenkä siro vai ei, näin ainakin itse tuumaan :) Pysytään ainakin pystyssä :

hanska
Heppatic

Ooh. Mun täytyy ehkä saada kokeilla noita. Mies tulisi niin kateelliseksi noista.

Hertta
Lilou's Crush

Haa. Aina oikea syy kenkiin :D

Kt (Ei varmistettu)

Olin taas kerran liian skeptinen tämän kaupungin H&amp;M:n kenkävalikoimaa kohtaan, koska siellähän noita oli. Mutta siis, kokeilin noita, muutta ei tainnut se malli olla mun jalalle sopiva, kun se oli niin matala. Vähän ne jäi vielä "kaihertamaan" mieltä, että ehkä käyn vielä huomenna kokeilemassa uudestaan jonkun ohuemman sukan kanssa. Otitko noista muuten minkä koon? Kokeilin itse 39 ja 40:tä. Ja samaa mieltä olen siitä, että nuo "nämä kengät on nyt liian pitkät"- ajatukset on vain siellä oman pään sisällä. Nuo olis kyllä tosi kätevät kesälläkin, kun ei tarvi edes nauhoja sitoa.

Hertta
Lilou's Crush

Kävipä tuuri siis! Normaalisti olisin ottanut koon 39, mutta koska raskaus ja koska kesä+laskettu aika=takuuvarma turvotus, otin koon 40. Se on nyt reilu paksuhkonkin sukan kanssa, mutta kokemus on osoittanut että varaa on syytä olla -nämä nimenomaan kun tulevat sille ajalle käyttöön, kun en enää taivu lainkaan kengän laittoon :D

Kt (Ei varmistettu)

Nämä on tietysti ihan mielipideasioita, mutta mietin, että osaatko auttaa, kun mietin Converseja joko koossa 6 tai 6 1/2. 6 on toiseen(isompaan) jalkaan pikkasen ahdas. Sitten 6 1/2 on jo selvästi isompi, että sitä tulisi mun käyttää pohjallisen kanssa. Mietin, että jos kengät vielä siitä "leviää" eli siis kangas venyy, niin meneeköhän 6 1/2 sitten jo liian isoksi. Mun jalan koko on 39,5. Usein käy niin, että 39 voi olla vähän nafti ja 40 on sitten vähän väljä. No, nämä on nyt taas näitä mun pohdintoja ja makuasoitahan nämä on ja ehkä Converset on malliltaan vain sellaiset, että ne ei oo ihan parhaat mun jaloille(tai sille toiselle, isommalle). Mutta ajttelin nyt kuitenkin kysäistä, josko jotain apua pohdintaani saisin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.