Kumiviitta

Lilou's Crush

Tiedättekös Taikaviitan? Suosikki akkis-hahmoni. Minäpä olenkin Kumiviitta, kiitos vajaa vuosi sitten saamani Rains-sadetakin.

Kelpaa kosteassa säässä tällaisen sokerista tehdynkin sen kanssa seikkailla, huppu on yliveto, ja kevyt kangas. Takki passaa niin metikköön kuin citikköön. Majailee yleensä vaunukopassa nopeiden kuurojen varalta, jolloin tarvitaan salamannopeaa taikavoimaa. Ryppyyn tosin siellä menee.

 Vielä kun keksittäisiin jotenkinkutenkin näppärät kurahousut aikuiselle, niin kuraleikit voisi maistua täälläkin.

PS. Miten voikin aikuinen ihminen inhota lapsukaisten likaisten kurahousujen riisumista niin paljon kuin minä... Harva homma on yhtä inhokkia, brrr. 

PPS. Mensa-palkinnon sai tänä vuonna Aku Ankan toimittajakaarti. Hieno homma!

Kommentit

Oma sivu

Kiva ja kätevä takki :). Ihastuin myös tossuihisi. Mikä niiden merkki on?

Hertta
Lilou's Crush

Tossut on Tretornin! Nahkaiset vallan -vähän turhan isot, mutta villasukan kanssa vallan passelit :) Tretornilta harkitsen hankkivani jossain vaiheessa myös aikuisten goretex-tennarit... tähän on nyt tultu :D

Oma sivu

Kiitos tiedosta :). En olekaan tiennyt, että Tretornilla on myös tossuja vaan olen yhdistänyt sen merkin pelkästään kumppareihin. 

Hieno on (Ei varmistettu)

Hei, voisitko olla minulle mittatikku? Eli minkä kokoinen tuo hieno Rains on ja minkä pituinen sinä olet? Ajattelin tilailla tuota intternetistä saakka.

Hertta
Lilou's Crush

oijoi, mielelläni! Takki on kokos M/L ja olen n. 177Cm :)

Rukka (Ei varmistettu)

Kyllähän "kurahousut" löytyy vaikka Rukalta, vyötärömallia tai olkaimilla. Olkainmallia ei taida löytyä kuin tehtaanmyymälästä, tilaamalla sa?

Hertta
Lilou's Crush

Haa, täytyy tutustua! Tosin nyt taas kuriskauden oltua päällä ajatuskin alkoi kummasti ahdistaa, on ne vaan aika epelit laittaa pöksyjen päälle... Minulla oli se mielikuva, että "kalastushousut" oli ainoat aikuisten kuravermeet, olen siis sivistetty :) Kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.