Kuningatar Ei.

Lilou's Crush

En muistanutkaan tätä EI-vaihetta taaperon elämänpolulla. Kuningatar EI on saapunut huusholliimme varsin tomerin askelin ja muhevin sanankääntein.

Hauskaa tässä on se, että samaan syssyyn on alkanut papupatamainen porina. Juttua tulee siis ihan hurjat määrät, ja välissä ennen niin lauhkea Monniska justeeraa kuin pahinkin äkäpussi.

- Otatko puuroa: EN.

- Saako äiti auttaa: EI!

- Mennään sisään: EN HALUA!

- Tuleppas jo: EN. TULE.

ja sitten ihan vain: ÄLÄ kun sisko sattuu katsomaankin päin.

 

Älä ole pitkä vaihe, ole lyhyt vaihe...

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Meilläkin asuu paria kuukautta vaille 2-vuotias Kuningas EI! Hän toteuttaa tahtoaan myös kaupungilla osallistumalla muiden keskusteluihin :) Olimme kaupassa ja leipähyllyn vieressä, kun vieras mies kysyi omalta lapseltaan: "otettaisko sit vielä jotain keksejä tän lisäksi?" mihin meidän kuninkaamme vastasi topakasti miehen silmiin katsoen ja kovaan ääneen: "ei oteta!"

Hertta
Lilou's Crush

Ahhahhahhaa, ihan mahtava! Hyvin vastaavanlaisia keskusteluja täälläkin päässä. Ei saisi aina nauraa, mutta välillä tulee niin mielenkiintoisin äänenpainoin etenkin tuo "ÄLÄ" että en voi olla hirnahtamatta. Sitten taas nämä perus peseytymis-vaipanvaihto-vaatteidenvaihto-eit, ne ei kyllä mammaa justiinsa hirveästi naurata :D

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Tsemppejä sinne kuningattaren kanssa, ihanalta pakkaukselta kuulostaa hauskoista sanoista huolimatta, heh!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.