Kuplia keväässä ja Grand Champagne Helsingissä

Lilou's Crush

Meillä on todella tehokas viikonloppu takana! Ihan maitohapoilla on koko nainen. Sain raahattua iiiison kasan tavaraa Kaivarin Kanuunan kirppikselle, käytiin laittamassa meidän mikromökki kesä- ja samalla myyntikuntoon sekä vielä aloitettiin parveke- ja grillikausi ihan toden teolla.

Parveke on meillä varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn tosi kovassa käytössä -vaikka ei ole edes lasitettu! Siellä me grillataan, vilvoitellaan saunan jälkeen, syödään jätskiä ja juodaan kaffet -tai kuten tänään, vallan sampanjaa näin virallisia kauden avajaista juhlistaaksemme.

Kuplien siivittämänä  vinkkaankin ensi viikonlopun kiinnostavimmasta tapahtumasta, Grand Champagne Helsingistä, joka järjestetään jo neljättä kertaa Helsingin Ylioppilastalolla. Erityisen kiinnostavia ovat alan ammattilaisten Master Classit -esimerkiksi kuvan sampanjan Taittinerin Master Class on lauantaina klo 16, ja silloin tutustutaan maistellen peräti neljään talon luksussampanjaan ja kuullaan talon kiinnostavaa historiaa ja tulevaisuuden kuulumisia apulaiskellarimestari Alexandre Ponnavoyn ja kansainvälisen kaupan johtajan Mikael Falkmanin kertomana. Ellen olisi itse ensi viikonloppuan Nykissä, olisin takuulla kuplimassa mukana.

 

Nyt on sampanjat nautittu, ja pitäisi kiireen vilkkaa suoriutua yöpuulle -huomenna on nimittäin aamulla minun ja Ripan vuoro valmistaa aamupala koko toimistolle, ja kerta on ensimmäinen kohdallani. Aikainen aamuherätys ja iso kauppareissu vähän hirvittelee jo etukäteen... Mutta eiköhän saada herkut kasaan ennen kollegoiden kapuamista aamupalapöytään.

 

*Sampanja saatu Taittingerilta