Kurkistus kummien kotiin

Lilou's Crush

Jos joidenkuiden tuttavieni, niin lasteni (haltija)kummien koti Helsingin keskustassa vanhassa kivitalossa on sekä tunnelmaltaan että sisustukseltaan ihana. Seesteinen ja ilmava, siellä on hyvä ihmisen hengittää. 

Kyläiltiin kummilassa jälleen viikonloppuna, ja sain luvan ottaa lempparikodista kuvia tänne blogiini.  Ennätin visiittimme venyessä ikuistaa vain otoksia olohuoneesta, mutta jääpä sitten jotain toiseenkin kertaan.

Tervetuloa siis vierailulle!

 

Toivottavasti viihdyitte vieraisilla meidän matkassa, taitaa nimitäin olla aika sulkea ulko-ovi ja lähteä kotia kohden. Lepoa vailla ovat meidän revohkan jälkeen kummitusparat!

Kommentit

Vierailija_ (Ei varmistettu)

ihana koti! ei sinulla olisi tetoa mistä nuo kivat matot ovat! :))

Hertta
Lilou's Crush

Eikö ole! Ja satunpa tietämään, että mustavalkoinen on K-ketjun Anno-sarjaa, koska meillä on samanmoinen, tuon toisen kysäisen :)

Aisha J
Aisha

Voi kuinka kaunista!

adele (Ei varmistettu)

Eikä, ei tällaisia postauksia, eikä etenkään kuvia charmantista kakluunista just nyt, kun muutenkin piehtaroin ikävässä Helsingin keskustaan :)

Asuimme siellä iihanassa wanhassa talossa ja 80 neliötä alkoi tuntua pieneltä (??). Muutimme kaksikerroksiseen rivitaloasuntoon mukavankokoisella aidatulla pihalla.

Kohta kolme vuotta mennyt ja kotimme on oikein viihtyisä ja nätti, mutta...siitä puuttuu "se jokin", mikä wanhoille taloille on ominaista. Se ainutlaatuinen tunnelma, sata vuotta vanhat peiliovet, isot ikkunat urbaanilla kaupunkinäkymällä, alkuperäiset tulisijat, korkeat huoneet, lautalattiat, ullakot ja kellarit, portaikot takorautaisilla tuuletusparvekkeilla...do I need to say more. Ja kaikki se äksöni ja kulttuuri kävelyetäisyydellä. Välillä ikävä tätä kaikkea kohtaan tuntuu pakahduttavalta. Tahtoo takaisin ja se 80 neliötäkin kuulostaa oikein hyvältä :)

t.Susse (Ei varmistettu)

Oi onnekkaita omistajia, tuon kaakeliuunin siis! Ja vielä näin joulun alla. Tunnelmanluoja numero uno. Ah mikä kakluunikateus iski. Hyvin chic on muukin koti, sellainen klassisen trendikäs, ja sukupuoleton kuten kuvista päätellen teidänkin. Oudointa mitä sisustuksellisesti tiedän on kun nainen sisustaa itselleen pitsisen nukkekodin jossa sitten pitäisi miehenkin tepastella. :O

millamainen

Aivan ihana koti! Jotenkin huolettoman rento, mutta kuitenkin mietitty ja harkittu.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.