Kurkkaus Anna Dello Russon käätyihin

Lilou's Crush

Tänään oli hurlumheitä menneiden viikkojen edestä. Aamuvarhain, suorastaan törkeän aikaisin, takseilin sairaalaan, sinne Meilahden jättihyperkompleksiin, jossa menee pää ihan pyörälle jo ulko-ovella. Pois päästyäni suuntasin aamiaiselle Cafe Engeliin. Lepuutin koipipoloa rauhallisessa kaffelassa liki puolitoista tuntia, nautin ranskalaista aamiaista ja Hesarin digilehteä.

Kun voimat oli taas suhtkoht kasassa, raahauduin viereiseen vanhaan työpaikkaani moikkaamaan ystäviä ja kuuntelemaan superinspiroivaa Nanna Mikkosta, jonka dynamot olivat saaneet vieraakseen yhteislounaalle. Pari tuntia meni kuin siivillä!

Liikkumiset oli optimoitu: aivan samoilla kulmilla oli myös päivän viimeinen ohjelmanumero, kovasti odottamani Anna Dello Russon korujen esikatselu H&M:n Showroomilla. Kuvasato yllä luonnollisesti sieltä, poimin omat lempparini Instagrammin kautta tänne. Olivat just niin hullun hulppeita ja prameita kuin suunnittelijansakin. Erityisesti ihastuin tuohon seeprarannekoruun, se on suloinen! Myös oranssi kaulakääty ja vihreät dimangikorvikset olisivat tervetulleet perusasujen piristeeksi.

Mitäs tuumaatte?

Tulipas muuten mieleeni, että jos haluatte seurata Instagram-feediäni, löytyy meikkis nimellä lilouscrush. Facebookin höpinöitä puolestaan pääsee seuraamaan suoraan tästä klikkaamalla).

PS. Raahauduin kotiin julkisilla, ja se oli iso virhe keppikävelijälle/-raahautujalle, eikä erittäin nykivästi ajaneesta ja lukkojarrutuksen pysäkille tehneestä bussista päästy ulos ihan ehjin nahoin. Loppuilta ja huominen mennäänkin visusti kinttu kohoasennossa, kylmäpussin kera. Seuraava seikkailu suuntautuu sairaalaan keskiviikkona, mutta sieltä tulen suoraan kotiin, kulkematta yhtikäs minkään ruudun kautta.

Kommentit

Siina Leppä

Noi käsikorut on niin ihania! Taidan lähteä kyynärpäätaktiikalla niitä metsästämään sitten kun tulee kauppoihin. Paljon parantavia ajatuksia lähtee myos tämän kommentin mukana!

Hertta
Lilou's Crush

Ne oli tosi hienoja! Ja lisäksi sulle muuten voisi tosi hyvin sopia semmoinen leveä rannerengas, joita oli kultaisena ja sitten turkoosikivisenä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Öää musta on tullut jotenkin koruvammanen :O Nämä on kaikki semmosia, mihin olisin ihastunut nuorempana, olisin nauttinut kuin ne ei ole ihan peruskoruja, vaan niissä on kikkoja ja värejä ja joku juttu, niissä on huumoria ja rohkeutta. Nyt ei tulisi mieleenkään pukea päälle asti :O Onpas surkeeta, jollen sanoisi :(

Heini Hensku (Ei varmistettu)

Mulle toi seeprarannekoru :) Selvisikö showroomilla hintoja, mitä mahtaa seepra maksaa? Muut taitaa olla hiukan liian blingblingiä mulle;)

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, höpsistä, eihän se vammaa tee jos tossa oli jotakin "vähän liikaa" -kieltämättä melkoinen kattaus!

 

Heini, voi se on munkin suosikki! Ja olinpas pöljä, en tajunnut katsoa hintoja -luulisin, että parikymppiä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania koruja!!!!Koska tulivatkaan myyntiin?
-Anne
Parantumista sinulle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.