Kurkkaus kaakeleihin ja parit peeässät

Lilou's Crush

Tässä vilaus kylppäriä. Seinille tulee valkoisimmat kiiltävät 25x40-senttiset laatat jotka löysimme, ja lattiaan aavistuksen asfaltinkiiltoiset mustat laatat. Samoja laattoja käytetään myös alakerran WC:ssä, joka sijaitseekin kylppärin ja saunan yhteydessä.

Yläkerran WC:n lattialaatat majailevat tällä hetkellä auton takakontissa. En meinaas jaksa nostaa isoja laattoja sieltä pois :D Ne ovat likimain mustat, ihan tummanharmaat, ja kooltaan 30x60 cm. Hyvä löytö Launeen K-Raudasta, justiinsa tarvittavat kaksi neliötä poistonurkasta, 15€/m2.  Yläkerran WC:n seinistä yksi hierretään loft-henkeen betonisen näköiseksi, ja muut seinät ovat tuota samaa valkoista. Hillityin sävyin mennään, joista me tykätään. Ja ilmeeseen tuodaan sitten pikkuisen särmää kirkkaalla oranssilla. Tai keltaisella, jota tulee myös ripsaus keittiöön.

PS: tärkein asia peeäs-kohtaan. Lapsi jäi tänään ekakertaa yökylään mummulaan. Tulin juuri vientireissulta. Hui, jännää! Pakkaamisesta ei vaan tule apulaisen kera yhtään mitään. Voin kertoa, että yksivuotaan kanssa on helpompaa, kuin kolmevuotiaan, ettäs tiedätte ;)

PS2: henkilökohtaiseen feispuukkiin juuri postailin yhden jutun. Automatkalla Lahdesta kotiin oli aikaa mietiskellä ja potea lievää ennakkohelpottuneisuutta vaikka kaikki onkin nyt pahimmillaan rempan ja stressin kanssa: rakkaat ystävät, sukulaiset ja kummit ovat tarjonneet pyyteettömästi apuaan kun ovat huomanneet, että graanruuteilla pukkaa ny pikkusen stressinkiä. Osaattee varmaan arvata, miten hyvältä se tuntuu.

Kommentit

suvi m
suvi m

Hienot valinnat! Jännä, eläväinen pinta tuossa tummassa laatassa. Voih, saadaanhan me nähdä sitten valmis lopputuloskin? Uudesta kodistanne tulee varmasti upea!

May

Teidän kämpästä tulee varmaan oikein tyylikäs! Mustaa laattaa laatottaessa kannattaa olla hieman kärpäsenä katossa ja kriittinen. Muutamalta ystävältä ja sukulaiselta olen kuullut, että lopputulos on helposti sottainen (pölyinen, saumainen) jos laatoittaja ei hoksaa olla ripeä ja siivoile laatan pintaa ahkeraan. Näin käynyt myös ammattimiehille ja käytettäessä Laattapisteen tooosi arvokkaita laattoja. Mitä huokoisempi ja matampi musta sen vaikeampi. Tsemppiä, remppailoa ja rentoa mieltä! Ihanaa saada uusi koti :)

Soccermom (Ei varmistettu)

Tervehdys, ihan sikapitkästä aikaa! Voi mitä kaikkea muutosta onkaan tapahtunut tänä aikana, kun olen ollut tipahtaneena kelkasta blogisi muuttaessa uuteen paikkaan. Onnea siis uudelle kodille! Tyttärennekin on jo niin pitkäksi venähtänyt, ai että (ja ne kiharat on myös kasvaneet, iiks!)! Kaikkea hyvää loppukesäänne ja remppaintoa toivottelen :))

Hertta
Lilou's Crush

suvi m, kiitos :) Luulen, että näiden kanssa on kiva elellä. Nyt kodista tulee aika eri henkinen, vaikka tyyli säilyykin, vähän ehkä lämpimämpi kuin nykyisestä.

 

May, hyvä vinkki, tuo laatta on semmoista ei ihan matoista matointa, eli toivottavasti siitä irtoaa sauma-aine hyvin. Ainakin edellisen asunnon rempassa samantyyppinen säilyi siistinä, peukut pystyyn :)

Soccermom, voi jee, mahtavaa, mitä kuuluu!? Ja juu, täällä on laitettu elo ihan hurlumheiksi, uusi koti valmistuu kovaa vauhtia (tai siis remppa) ja toivottavasti päästään pian muuttamaan! Ihanaa loppukesää :)

Working mum (Ei varmistettu)

Ihana avautuminen! Ei se lapsen / lasten yökylään jättö ole koskaan kauhean helppoa, vaikka on kuinka ihanaiset isovanhemmat. Ja onhan se itsellekin ihana huomata, että juuri minä (ja iskä) on lapsille ne kaikkein tärkeimmät maailmassa. Niinhän sen juuri pitää olla.
Remppanne kuulostaa hyvältä. Toivottavasti rivarielämä täyttää toiveenne. Itse teimme noita ratkaisuja vajaa kymmenen vuotta sitten, vähän ennen lapsia. Silti olen edelleen 'käymässä' täällä lähiössä. Puisto- ja pikkulapsiaika on ihana viettää väljemmillä vesillä. Ja omalle takapihalle on niin kiva lompsia juomaan aamun eka kahvimuki.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.