Kuva-arvoitus perjantaille

Lilou's Crush

...mikä on tämä kasa?

Vinkki 1. Sen tekeminen toimi harmitusta poistavana faktorina paperitöiden keskellä.

Vinkki 2: Tekemisen vaikutukset ovat totaalinen lihaksiston käyttökyvyn menetys yläraajoista. Vaiva ilmenee hallitsevana, esimerkiksi siten, että lusikan nostaminen on hankalaa.

Vinkki 3. Kyseisen aikaansannoksen suorituksen esitystaso ja äänekkyys sai naapurinsedän huolestumaan ja lupaamaan homman hoitamiseen huomenna.

 

Mutta prrrkle, tein sen!

 

Vastaus: se on meidän entinen, hemmetin piikikäs orapihlaja-mikälie pensasaita (tai osa kymmenen metrin aidasta, kaikki ei mahtunut kuvaan). Laitoin sen kylmäksi just. Voimat ei riittäneet enää puukuorman heittelyyn alarinteeseen, josta naapurinsedät (täällä on tosi kivoja semmoisia) hakee ne huomenna mönkijällä poies.

Kommentit

Laura Pollari
Laura de Lille

Hyvä, Hertta :)

Kivaa perjantaita!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Sankari-Hertta!

Nyt on kyllä nimipäiväkakut/sipsit/skumpat niin ansaittu. Onnea ja iso taputus selkään!

Annukka* (Ei varmistettu)

ONNEA! Orapihlaja-aita on... aikamoinen haaste. Meillä sitä on metriä metrin perään, kun asutaan kulmatontilla 50-luvun talossa (onneksi kuitenkin vain kahdella sivulla tätä aitaa. Mut tykkään sen antamasta näkösuojasta ja se ei ainakaan repsota ja roiku kuten lauta-aidat tuppaa tekemään. Nyt kun sen on saanut siistittyä sopivaan korkeuteen on uuden kasvun leikkaaminen lasten leikkiä keväisin (tai oik.kesäkuun alussa) (ja varsinkin kun olen pakottanut miehen siihen hommaan) :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Lilytyttöset ja Annukka, oli kyllä aikamoinen savotta, vaikka ei hirvittävän mittavasti sitä ollutkaan. Ihan riittävästi kaupunkilaistytölle nujerrettavaa. Näkösuojan vuoksi mekin se niitettiin alas, saa sitten kasvaa vähän tuuheampana puskana takaisin -sijaitsee siis meidän takapihan edessä. Ollaan onneksi korkealla mäen päällä, että ei tuohon nyt ihan suoraan tieltä näe, ellei ihan asiakseen ota. Minä jätin miehen kontolle nyt vain raatojen viskaamisen rinteeseen ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.