Kylmien väreiden keikka

Lilou's Crush

En arvannut, että Mumford&Sonin keikasta tulisi yksi parhaista koskaan näkemistäni. Ostin liput miehelleni lahjaksi edellisenä isänpäivänä, vaikka kumpikaan meistä ei mitään hillittömiä faneja olla.

Paikan päällä nappiin meni niin bändin energia, miksaus, melodiat ja stemmat ja mahtavasti mukana olleiden fanien laulut. Kylmät väreet kulki pitkin selkäpiitä niin oman suosikkiballadin aikana kuin alusta loppuun tulta ja tappuraa olleiden rämistelyiden kanssa. Jälleen kerran tuli se vanha totuus todistettua, että miksauspöydän lähettyvillä on mahottoman hyvät saundit.

Koska omat äänitykseni päätyivät vahingossa täyteen tulleen puhelimen poistoihin, tässä tuo lempparislovarini vallan virallisena videona.

Jos keikka sattuu kohdalle, suosittelen ehdottomasti tarttumaan tilaisuuteen!

 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

En. Kestä. 

Tää on mulle yks rakkaimmista bändeistä (siivittänyt niin aamuja, iltoja, lenkkejä, kirjoja, matkoja...) ja olen tehnyt kaikkeni vältelläkseni juttuja lauantain keikasta jonne en päässyt, mutta nyt uteliaisuus vei voiton ja tuommostahan se tietenkin oli. En. Kestä. 

(Mutta ihana että teillä oli ihana ilta.)

Hertta
Lilou's Crush

Voiiiiii! Sulle jos jollekulle tämän elämyksen olisin todellakin suonut! Melkein voinut tuolla perusteella vaikka lykätä sinut tuohon miehen viereen istumaan, sillä vaikka keikasta todella nautinkin, niin tiedän, miten huikeaa on olla Todellisen Rakkausbändin Keikalla!

Marko (Ei varmistettu)

Jep, mikseripöydän läheltä kuulee ja usein näkeekin kokonaisuuden parhaiten.
Nimimerkillä: Viidet festarit kesällä ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.