Kylpyhuoneremontti: edistystä ja evakkokotia

Lilou's Crush

Tapahtunut tällä erää remontin saralla.

- Taloyhtiön hallitus hyväksyi remonttisuunnitelmamme pääosin. Jotain asioita vielä hinkataan, kuten tuleeko kuivaan WC-tilaan lattiakaivo vai ei (LVI-piirtäjä ja remonttifirma eivät näe tarpeelliseksi, taloyhtiö suosittaa voimakkaasti, laki ei vaadi)

- Putkipiirrokset ovat paraikaa työn alla, piirtäjä on tervehtynyt. Hurraa!

- Nyt käynnissä kiva asia, pintamateriaalien valinta ja kalustesuunnittelu. Klassista pienenpienellä twistillä (ja kalusteiden osalta tällä hetkellä myös pienenpienellä budjetilla...)

- Suurin menneellä viikolla tapahtunut asia on kuitenkin remontin aikaisen väliaikaisen kodin löytyminen. Alkoi jo näyttää varsin lentävältä kuukauden mittainen evakkoelo -lasten päiväkoti ja koulu kun iskevät hyvät maamerkit siihen, missä evakkokodin olisi hyvä sijaita. Sattumalta ja suuren suuni ansiosta löytyi aivan nurkilta myöhemmin keväällä vapautuva koti, ja kun siirto passasi urakoitsijan aikatauluun, helpotuksen huokauksen saattelemana siirsimme remppaamme pari kuukautta eteenpäin.

Juhannussauna oman katon alla!

Kommentit

Riikka A (Ei varmistettu)

Jee! Ja suosittelisin myös kyllä voimakkaasti lattiakaivoa. Ollaan tässä pari vuotta kirottu, miten ei asuntoa ostaessamme tajuttu, että edellisen asukkaan tekemässä kylppäriremontissa oli jätetty vanha seinäkaivo. Ei todellakaan vedä samalla lailla kuin lattiakaivo, ja nyt kun taloyhtiö vaihtaa kaikki loputkin seinäkaivot lattiakaivoiksi, meiltäkin pitää repiä uudehkot laatat auki ja täytyy elää rempan keskellä tai paeta.

Hertta
Lilou's Crush

Ymmärrän. Ärsyttävä tilanne! Toivottavasti edes sitten saatte superkivat laatat!

Meillä ei ole mitään tarvetta lattiakaivolle: aiemminkin "pikkuwc":t on olleet ilman, ja esmes siivous hoituu luuttuamalla. Tuo kun on enemmän "powder room" -tyyppinen tila, ja tosiaan khh-käytössäkään sitä ei tarvita. Vesivahingon vuoksi oikeastaan ainoastaan. Ja vesieristeet toki tulee, ns"kaukalo". 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.