Kylpyhuoneremontti: ihan pönttö juttu!

Lilou's Crush

Meillä on jännät paikat, sillä parin päivän päästä kokoontuu taloyhtiön hallitus antamaan painavan sanasensa kylpyhuoneremontistamme. Olemme tässä oppineet jo sen, että muutokset laissa sekä tämän taloyhtiön historia ja useimpia aiempia yhtiöitämme suurempi koko tuo ihan omat twistinsä ja turnsinsa tähän projektiin. No, lain mukaan ja kaikki vaatimukset täyttäen tottakai etenemme, maalaisjärki kainalossa.

Juuri nyt keskustelemme seinäwc:n asentamisesta. Yhtiön kanta on "EI" ja se johtuu ilmeisesti hiukan vääränlaisesta ymmärryksestä vedeneristeistä (seinäwc:hän rakennetaan vasta kosteuseristetyn ja laatoitetun seinän eteen, ja sitten kotelo, joka on alareunasta auki, jotta mahdolliset vuotovedet paljastuvat, ei varsinaisen seinän sisään), ja isännöitsijän kanssa juuri tästä aamusella keskusteltiin. Hän taisi ainakin ymmärtää asian, ja pyysi vielä asennusohjeet saatteeksi kokoukseen. Katsotaan, kuinka käy -en haluaisi luopua ajatuksesta vain siksi, että asiaa ei ole käsitelty oikein faktoin.

Kaiken päälle auliisti ja nopeasti meitä palvelleella (jättimäinen kiitos lukijalleni Hannelelle, joka tämän yrityksen vinkkasi!) LVI-yritys Heatcolla on iskenyt pöpö piirtäjiin, ja putkipiirrokset eivät ehdikään hallituksen kokoukseen tästä ymmärrettävästä syystä -aikataulu oli julmetun kireä jo valmiiksi.

Tällaista se on, muutosta ja muovailua koko homma -remontti todennäköisesti saataisiin käyntiin silti alkuperäisessä aikataulussa, mutta jos piirrokset vaativat muutoksia, menee vähän kireäksi. Myös varakotiin liittyviä mahdollisuuksia on nyt herännyt, jotka puoltaisivat remontin siirtämistä parilla kuukaudella eteenpäin -meillä olisi ehkä mahdollisuus pysyä näillä kotinuerkilla, joka olisi lasten vuoksi todella upea juttu. Elämme tosiaan nyt jännittäviä aikoja. 

Kuva IDO Glow-mallistosta, josta lie valittava pönttö, jos perusmalliin joudumme. Haasteita tulee olemaan mittojen kanssa, huh huijakkaa. Tyylistä puhumattakaan. Kun on johonkin kiintynyt, tiedättehän te, miten käy jos siitä pitää luopua... Vakavia juttuja nämä peffahommat!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.