Kylpyhuoneremontti: Kuuma suihku ja kotiinpaluun onni

IMG_8712.JPG

Päästiin monen mutkan kautta viimein koko perhe kotiin eilen! Kaikki on hyrskyn myrskyn paluumuuton vuoksi, pyykkikone laulaa taukoamatta ja remonttipölyä saa pyyhkiä aivan kaikkialta, mutta ihanaa, ihanaa IHANAA olla oman katon alla oman joukon kanssa. 

IMG_8711.JPG

Paluumuuton viivästyksen aiheutti murheita aiemminkin tuottanut putkimies. Hän oli kaiken muun päälle kytkenyt vesijohdot katossa väärin, eikä testannut suihkua laisinkaan asennuksen jälkeen. Seurauksena oli keskiviikkona keskiyöllä ensisuihkuun pyrkivän päälle pelkkää polttavan kuumaa vettä sylkenyt suihku. Kokemus oli paitsi kivulias, myös turhauttava. Eikö tämä IKINÄ lopu… Onneksi lapset olivat harvinaisesti muuton vuoksi mummulassa koko arkiviikon, sillä olisi ollut ihan hirveää, jos esikoinen, joka käy jo suihkussa itse, olisi polttanut itsensä!

IMG_8714.JPG

Jälleen kerran asiakaspalvelutaidot loistivat poissaolollaan, ja saimme jänkkäämistä ja vähättelyä eteemme, vaikka virhe oli ilmiselvä ja vaarallinen. Urakoitsijamme selvitteli kanssamme asiaa, ja melko nopeasti myös heti seuraavana päivänä paikan päälle päässeen putkiputiikin oli pakko myöntää karkea virhe asennuksessa tapahtuneeksi. Mutta ei pahoittelun sanaa edelleenkään. Argh! Muutamaa tuntia ja lattian naarmua myöhemmin meillä kuitenkin oli toimiva suihku, ja päästiin kotiin! Kaikenmaailman kauhukuvat ehtivät kyllä päässä vilistellä, että mitä jos vikaa ei saada korjattua, ja muutto viivästyy entisestään, minne mennään ja mitä tehdään!

Mutta nyt on rauha huushollissa, vesi sopivana suihkussa ja elämä oikein hyvin mallillaan. 

PS. Kuin ihmeen kaupalla myös rättipatterimme virkosi saman keikan aikana henkiin, vaikka se olin putkarin mukaan pysynyt viikon kylmänä, kun vedellä vain kestää nousta viidenteen kerrokseen…Viikon! Nauratti, kaiken ketutuksen keskellä. Nyt en haluaisi tänne enää yhtään ”ylimääräistä” henkilöä ikinä, sen verran väsynyt olen kaikkeen vääntämiseen ilmiselvistä asioista. Seuraava vääntö tullee sitten laskujen saapuessa, mutta niiden kanssa saa taistella urakoitsijamme, joka putkijampan on meille valinnut.

Kommentit (4)
 1. Kotiprojekti
  20.6.2017, 15:38

  Kauniit laatat. Saako kysyä mitkä ne ovat?

  1. Kiitos kovasti! Seinissä on epätoivoa aiheuttaneet K-Raudan laatat ja lattiassa Tulikiven hexagon-marmorimosaiikki. Ne ovat niin nätit että ei mittään tolkkua!

 2. Kummeli-kamaa, paitsi ettei varmaankaan vatsanpohjaa nauru väännä, noiden käänteiden jälkeen. :-O Mutta melkein uskallan sanoa ettei ammattimies siellä kyllä asialla ole ollut, oisko urakoitsija mennyt sieltä etsiskelemään missä on halvinta…? Ammattilainen, siis oikea&ammatistaan ylpeä, lvi-alalta ei moista mokaa tekis milloinkaan saati lähtisi vähättelemään.

  Mutta, pääasia eli lopputulos näyttää upealta, laatatkin näissä kuvissa valkoisilta ja mikä lattia, iski välittömästi kuusikulmainen kateus! 😀

  1. Ei naurata, ja alkaa väsyttää jo joka tahon kanssa vääntäminen jo sovituista asioista. Jos lopputulos ei miellyttäisi, niin jo vitsi olisi niin monta hirttä poikki, että sisään voisi ajaa linjurilla!

   Mutta kiitos, lattia on aivan ihana, otan paremmat kuvat, kun homma on lopullisesti valmis! Ja laatat näyttävät normaalistikin likimain valkoisilta -sellaisilta hienostuneen sävyisiltä, koitan selittää itselleni 😀 PikkuWC:ssä oikein tosi kivalta, ja kylppärinkin kanssa voidaan kyllä elää 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *