Kylpyhuoneremontti: Lupa!

IMG_7087 2.jpg

Notta ei turhan jännäksi olisi mennyt, niin tähän päivään saakka piti odottaa sitä viimeistä sinettiä remontin käynnistämiseen. Nimittäin hallituksen lupaa. 

Viimeksi tarinoidessani kerroinkin hitusen turhaantuneena aina vain uusista ja uusista tarpeista ja tiedusteluista niiden taloyhtiön ja isännöitsijän normaalisti vaatimien päälle. Vähän jo alkoi hermot vinkua viulunkielinä, mutta niin vain sain kaiken tarvittavan kasaan.

Tänään meille sitten marssi sisään pörheitä miehiä viisin kappalein: ensin oma ja urakoitsijamme, ne vähiten pörheät, ja sitten isännöitsijöitä peräti kaksin kappalein, ja kaiken päälle taloyhtiön remontille asettama valvoja. Hallituksen puheenjohtaja (joka sattuu olemaan perhetuttujamme) ei päässyt paikalle. Ei olisi kyllä tainnut mahtuakaan, sillä jo nyt joutui istumaan toinen isännöitsijöistä Stokken Tripp Trappissa (valitsi itse istuimensa).

Mietin jälkeenpäin, että en tiedä, onko se valvojan työn varjopuolia, vai mikä siinä mahtaa olla, että jokaikinen asia on todennäköinen katastrofi, josta seuraa tulva, tulipalo ja heinäsirkat syö loput, mitä jäljelle ehkä jäisi. Olen ehdottomasti huolellisen työn kannattaja, ja samoin urakoitsijamme, joten koin osan keskustelusta käydyn merkilliseen alentuvaan sävyyn.  Samoin mietin ivallisesti lausuttuja kommentteja ja selkeää epäkohteliaisuutta. Maksunaisena valvojan suuntaan valitettavan avoimella valtakirjalla kun tässä ollaan, niin palaverin päätteeksi oli pakko tuumata, että josko nyt aloitettaisiin avoimin ja positiivisin mielin, kun suunnitelmat on tehty huolellisesti ja selkeältä näyttää, ja mahdolliset yllätykset hoidettaisiin sitten sitä mukaa, jos sellaisia eteen tulee -ilman turhaa kuoleman laakson maalailua.

Pääasia kuitenkin, että työmaan aloituskokous tuli käytyä, jokainen kohta katsottiin läpi huolellisesti, ja poistuessaan toivottivat isännöitsijät vielä hyvää remonttia. 

Että tästä se lähtee: Tiistaina alkaa lekan leikki!

 

PS: Kuva jonkin ajan takaa, kun mittailtiin saunan ja kalusteiden paikkoja maalarinteipillä. Tuli väkisinkin mieleet vanha kunnon Frank Drebin…

Kommentit (1)
  1. Sä olet kyllä semmoinen hellä siipiselkä…Näen ja kuulen sieluni silmin tilanteen ja sitä jo edeltäneet väännöt, olet arvatenkin kuvaillut kaikkea vähintäinkin kauniisti. 😉 Itse olisin varmasti saanut jo aiemmin riivinraudan maineen ”Minunhan silmille ei hypitä eikä puhuta alentuvasti taitavaksi tuntemilleni työn suorittajille!!!” vaikka taatusti tuo sinun tyylisi on hedelmällisempi, ja verenpainekin kiittää. :´D

    Toivottavasti jatkonne sujuu kuin tanssi ja saamme kohtapian ihailla lopputulosta.

    Muuten, saako teidän kodin esittelyä ehdottaa juttuaiheeksi Avotakkaan? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *