Kylpyhuoneremontti: LVI -suunnitelma

Lilou's Crush

Siinä se on, hitusen harmaita hiuksia aiheuttanut LVI-suunnitelma -tai tarkemmin VV eli vesi- ja viemärisuunnitelma, jos nyt saivartelemaan aletaan.

Arvatkaas mikä on hassuinta: koska piirustuksia edellisestä remontista ei ole talletettu yhtiöön tai isännöintiin, nämä on jouduttu piirtämään parhaiden arvioiden pohjalta. Tästä arvausleikistä maksoimme 750€. Älkää käsittäkö väärin tätä hivenen sarkastista äänensävyäni, ärsyynnykseni ei kohdennut laisinkaan piirustukset meidän piirustusten ja lukuisten puheluiden ja meilien perusteella huolellisesti piirtäneeseen Heatcoon, heille toiminnastaan 10+, siinä jos jossain on hämmästyttävän upeasti asiakaspalvelun taitava putiikki!

Ärsyynnykseni kohdistuu tasapuolisesti siihen, että edellisen remontin jäljiltä tiedämme jo vanhastaan odottaa vähintäänkin mielenkiintoisia ratkaisuita pinnan alta, siihen, että piirroksia ei ole tuolloin huolehdittu talteen ja myös siihen, että kyseisen remontin aikanaan teettänyt tyyppi ei vastaa ystävälliseen sähköpostitiedusteluun eikä sen mukaan puhelimeenkaan. Hmpf. Ovelle en sentään kehtaa mennä kyselemään erään mystisen pylvään ja pömpelin syvintä olemusta...

Mutta yhtäkaikki, suunnitelma on likipitäen valmis, ainoastaan pikkuwc:ssä tulee mahdollisesti sijaitsemaan lattiakaivo -taloyhtiö sitä kaipailee, koska pelkää seinäWC:n vuotavan ja aiheuttavan massiivisen vesivahingon. -Huomasitteko, sanoin seinäWC: saimme lopulta kuitenkin esiteltyämme asennustekniikan ja "turvasysteemit" sekä isännöintiin että hallitukselle luvan sellaisen asennuttamiseen, mutta huoltotapauksissa joudumme vastaamaan siitä itse. Vielä se tuntuu olevan mystinen systeemi, vaikka tiedän, että superhuoltomies Aleksimme hoitaisi mahdolliset pikkuviatkin tuost noin vaan.

Olen ensimmäistä kertaa elämässäni vähän väsynyt remonttisuunnitteluun. Tuntuu jotenkin tosi tahmealta tällä kertaa, ja oman ajan puutteen vuoksi myös hankalalta. Nyt on paraikaa käynnissä laattavalinta, ja se meni jokseenkin hurlumhei, ja nyt ollaan taas lähtöpisteessä. No, pakko on paras muusa, kohta pitää jo tiilet tilata, eli eiköhän nekin valinnat tästä selkiä...

Kommentit

Maarit32 (Ei varmistettu)

Ja täällä toinen krunalainen pohtii kun ei jaksaisi muutamaa hyllyä mittailla seinään, tai käydä kaupasta hakemassa hyllyjä, ja "voi ku on niin vaikeeta kun ei tiedä mistä ne sähköjohdot sitten menee..."... Lopetan oman marmatuksen ja lähetän tsemppiä naapuriin!! Lopputulos on sit upea ja ehkä näille voitte joskus nauraa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.