Kylpyhuoneremontti: Pitääkö putkimiehen lukea piirustukset?

IMG_8403.JPG

Terveisiä täältä kotosalta, onpas mukavaa naputella pitkästä aikaa sukkelan netin päässä! Mukavaa oli myös maalailla wc:n kaapistoja (siitä vähän myöhemmin tarkemmin!). Muuta mukavaa tästä reissusta onkin vaikea keksiä. Huomasin nimittäin ihan ohimennen, että seinäWC:t alkoivat putkimiesten jäljiltä olla kunnossa. …paitsi että hetkinen…

IMG_8407.JPG

Huuhtelupainike=huoltoaukko oli laitettu piirustuksissa tönöttävän pystyn sijaan vaakaan. Molemmissa WC:ssä. Ja toinen kotelo oli jo ehditty laatoittaakin meidän täsmällisen remonttimiehemme toimesta. Harmi vain, että tilaamamme painike on pystymallinen. Harmittaa, että piirustuksiin ei uhrattu silmäystä – tämäkin pikkujuttu oli ihan syystä näin ajateltu.

Mallasin ensin, miltä painike näyttäisi sivuttain, mutta eihän se hyvä ollut, kun ei ollut siihen tarkoitettu -tekstit ihan väärään suuntaan ja muutenkin muoto ei näyttänyt omaan silmään hyvältä, liian leveä kapeaan kohtaan. – Putkiyrittäjä ei pahoitellut soittaessaan, totesi vain, että ”en ole ikinä nähnyt että näitä olisi laitettu vaakaan”… Siihen loppui oma keskusteluni, asiaa kovasti harmitellut urakoitsija on parempi jatkamaan. 

IMG_8406.JPG

Vähän sen jälkeen huomasin, että suihkusekoittajan paikka näytti oudolta… No ihmekö tuo, se oli reippaasti suunniteltua korkeammalla. Pikkujuttuja, mutta tiedätte varmasti, että kun huolella suunnittelee, piirtää ja näkee vaivan, käy kupoliin, kun pohjatyöllä pyyhitään pyrstösulat. No, purkuhommille sanoin ehdottomat eit, koska harvoin korjaamalla päästään yhtä hyvään tulokseen. 

Lehmän hermot. Lehmän hermot.

 

Kommentit (26)
 1. Voi ei, mitä kirjoitusvirheitä mun kommentissa 😀

  1. Darling en edes huomannut niitä 😀 

   ja voi EI! Noin ei pitäisi tosiaankaan mennä! Etenkin just, kun kaikilla ei ole badass-siskoa plakkarissa!

   Meillä on nyt lähes kaikki valmista ja täytyy antaa huolellisuudesta, jos nyt ei kymppiä niin ainakin 9+! Huh!

 2. Pikkuveljen keittiöremppa oli kans ihan berberistä. mitat ottanut myyjä teki mittausvirheen, eikä tilatut ovet mahtuneetkaan. Samoin veljen huolella suunnittelemat keittiötason ”kolot” pistorasioille olivat liian pienet (veli on vielä sähkömies niin nää pistorasiat ja niiden ulkomuoto oli ammattilaiselle tärkeä).

  Virheistä reklamoitiin ja reklamoitiin edes vastausta saamatta. (Tai niistä vääärän kokoisista pistorasiakoloista totesivat, että ”hio itse suuremmiksi”). Vasta kun minä raivostuneena isosiskona vedin oman ammattitaitoni, eli v*ttuuntuneen juristinipotuksen esiin, tulivat korjaamaan virheestä. Ja näinhän ei pitäisi tosiaan olla, että vasta pykälien siteeraminen ja vihjailu asian riitauttamisesta saa asioihin vauhtia.

  Pännii vieläkin ihan julmetusti. Tsemppiä rempat viimeisille metreille! 

  1. Vierailija Hessu
   16.6.2017, 14:09

   Jep jep. Minä vaadin kerran hinnan alennusta jos remontissa tehtyjä virheitä ei tultaisi korjaamaan. Mutta vastaus siis oli vain että ”voi harmi että näin pääsi käymään”. Jankattiin asiaa edestakaisin mutta mitään konkreettista ehdotusta hyvityksestä tai korjausehdotusta ei tullut ennen kuin siteerasin kuluttaja asiamiehen kommentteja tapaukseeni. Ei todellakaan pitäisi mennä näin. Argh.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *