Kylpyhuoneremontti: purkupuuhissa

Lilou's Crush

...And here we go!

Kaksi päivää remonttia takana, purku aikalailla suoritettu. Ei suurempia mullistuksia, mitä nyt levyseinäksi luullut rakenteet paljastuivatkin hankalammin käsiteltäviksi kipsiseiniksi. Lisäksi kävi ilmi, että naapuritalon (ei rapun, vaan talon) ja meidän talomme kohdakkain olevien asuntojen välissä ei ole kunnollista seinää, vaan hyvin ohuella mennään. Päädyimme laitattamaan siis väliin kunnon eristeet. Lisäkuluja, lisäkuluja, niin ajan kuin materiaalin merkeissä. No, eipä mitään uutta -remontoimaan ei koskaan voi lähteä tarkalla budjetilla, koska yllätyksiä tulee aina.

Huomenna työmaa seisoo, koska emme saaneet vesisulkua kivijalassa sijaitsevan kampaamon vuoksi. Aamuvarhaisella on kuitenkin työmaapalaveri luvassa, ja katson urakoitsijan kanssa sähkötyöt. Perjantaina sitten jatketaan varsinaista rähinää.

Lähetyksetkin lähestyvät kohdettaan: Matkahuollossa odottavat hanat ja suihkuseinä, Kaukokiito tuo perjantaina pöntöt ja tellingit. Viikonloppuna on pakko saada laattojen saumaväri päätettyä. Hankalaa: mielestäni sävyltään paras vaihtoehto (Mapei Silver Grey 111) ei miellytä laatoittajaa koostumukseltaan, hän on Kiilto-miehiä. 

 

Kommentit

Saarab (Ei varmistettu)

Oi niin tuttua! Meillä kylppärin vanhan laatan takaa löytyi ihana yllätys lasitiili-ikkuna syvennyksellä piianportaaseen sekä keittiössä vanhoja kiintokaappeja levytysten takaa. Meillä alkaa vähitellen valmistumaan, parin mutkan kautta tottakai ;) tuo Mapein 111 oli vedetty valkoisen seinälaatan kaveriksi (sovittuna oli kyllä valkoinen) ja näytti aivan kamalalle, asfaltin harmaalle ja aivan liikaa metroasema viboja. Siellä on nyt apupoika ollut pari päivää saumoja auki rapsimassa, jotta saan tilaamani valkoiset tilalle.. ja samoilla rapsutuksilla vaihdetaan myös lattian saumat, ne olivat liian harmaat greigen laatan rinnalla.

Hertta
Lilou's Crush

No mut nuohan on kyllä "jänniä" löytöjä :D ja hei miten mahtavaa, pian valmista, mahtaa olla hyvä fiilis! 

Voi apua, meillä tulee siis vitivalkoiset seiniin saumat ja lattiaan marmorin kaveriksi tuo 111 (siihen en värjääntymien pelossa halua valkoista. Mutta pitää tuollaiset kyllä ehdottomasti korjata, muuten harmittaa aina!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.