Kylpyhuoneremontti: tyyntä tyrskeen edellä

Lilou's Crush

Piti kirjoitella kylppäriremonttikuulumisia jo viikonloppuna, mutta kas, pääsiäisperinne yllätti, ja tämänkin vuoden lempiruokajuhlani meni vattavaivoissa. Ei sentään norossa tullut noruttua kuten viimeksi, mutta ihan riittävän kamala oli tämäkin meininki. 

Kylppäriremontissa ollaan tällä hetkellä byrokratian parissa: saimme viimein pitkän odotuksen jälkeen, näin viime metreillä ennen aloitushetkeä, remontillemme taloyhtiön valitseman valvojan. Sepä toikin lisää kiemuroita matkaan. Vaikka kohta jo puoli vuotta olen pelannut varman päälle ja tiedustellut, tarvitaanko vielä jotakin dokumenttia ja kaipaako isännöitsijä tai hallitus jo toimittamiemme normaaleiden dokumenttien lisäksi vielä jotain extralisätietoa, meillepäin on vastailtu varsin rauhaisaan tahtiin -kunnes nyt sitten tuli aimo litania lisävaateita, joiden hankkiminen ei olisi ollut homma eikä mikään tässä kuukausien varrella, mutta joka nyt viime tingassa tuottaa tuskanhikeä.  -Rakennusalalla kun on monella taholla edelleen valitettavasti tapana jättää tiedusteluihin vastaamatta tai vastata vain puolittain,  ja jätettyihin soittopyyntöihin soittelematta. Kyllä jos omat hommani hoitaisin samalla holtittomuudella... Noin yleisesti suhtaudun kyllä kaikkiin selvityksiin myönteisesti, sillä miten tarkemmin selvitetään ja valvotaan, sitä paremmin remontti tulee hoidettua. 

Enää siis pienen pieni pyräys h-hetkeen, jolloin leka alkaa heilua, ellei maailma kaadu tässä välissä. Sitä ennen pitäisi ehtiä vielä tilata yhtä sun toista, pyrähtää Roomassa ja pakata romppeet väliaikaiskotiin ja suojata tämä pesä remontin alta. Huh. Mainitsinko jo kertaalleen sanan "tuskanhiki"...

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.