Kymmenen kenkäparin kauppias eli kenkäkirppis tässä ja nyt

Lilou's Crush

Tässäpä kenkäkauppiaan eloa, osa kaksi!

Kävin viikonloppuna läpi koko kenkäkavalkadini, ja laitankin myyntiin myös vielä mahtuvaisia pareja, joille ei mielestäni ole tullut riittävästi käyttöä mutta joiden toivoisin käyvän vielä monen monet askeleet jonkun toisen jaloissa, sillä olen pitänyt kenkiäni huolella ja rakkaudella, ja ne ovat lähes uudenveroisessa tai erittäin hyvässä kunnossa. 

Kengänkokoni on ollut aiemmin jotakin kokoväliltä 38,5-39, enkä pidä tiukasti istuvista kengistä, jos tämä antaisi kokomitoitukseen hiukan osviittaa. Yleensä siis ostinkin aina hitusen liian suuria kenkiä, riesansa sekin toki tuotti. Eri kenkämerkkien lestitkin toki vaihtelevat, ja jokaisen jalan persoonallinen malli kaarineen ja leveyksineen vaikuttaa kenkien istuvuuteen ja kokonumeroon.

Mutta käydääs sisään kauppaan :) 

Unisa musta nahka-avokas, koko 39,5

Nahkaiset Unisa-avokkaat (myös nahkainen vuori ja nahkapohja). Uudenveroinen/erittäin hyvä kunto, hyvät astella platformin ansiosta. Vastaa kokomerkintäänsä.

Hinta 60€ sis. postitus MYYTY, UUSIA JUHLIA KOHTI :)

Unisa sininen mokka-avokas, 39,5

Vastaavat mokkanahkaiset avokkaat kuin mustat Unisa-avokkaat. Toisen kengän päälipuolella pieni tahra (suklaata :D), en ole koettanut poistaa, näkyy tuossa kuvassa. Uudenveroinen/erittäin hyvä kunto muuten.

Hinta 55€ sis postitus MYYTY, KIITOS UUDEN KODIN ANTAJALLE!

Vagabond teräväkärkiset sirot herrainkengät 39

Vagabondin sirot nauhakengät terävällä kärjellä, uudenveroinen kunto.

Hinta 40€ sis postitus HERRAT MYYTY, KÄRJET KOHTI UUSIA KADUNKULMIA

 

Frye klassikko Engineer R10 Biker-bootsit vastaa koko 39 (tilattu shopbopista US koossa 8=38 mutta mahtuu myös 39

Näitä kenkiä olen käyttänyt vain kahdesti: ne ovat omaan jalkaani liian vaikeat vetää jalkaan korkean jalkapöydän kaaren vuoksi. Uudenveroiset.

Hinta 90€ sis postitus (ovh 200€) BUUTSIT MYYTY UUTEEN HELLÄÄN HUOMAAN

 

 

Muxart nauhanilkkurit koko 38 (reiluhko)

Näissä nahkaisissa nauhanilkkureissa (huom, remmi nilkan ympärillä irrotettavissa) on paras ikinä kokemani lesti korkonilkkureiksi. Eivät vain passaa tyyliini. Sisäsivulla vetoketju pukemista nopeuttamaan. Erittäin hyvä kunto.

Hinta 75€ sis postitus

 

 

Zara nahkaiset bikerbootsit koko 40

Hyvässä kunnossa olevat niittikoristeiset bikerit.

45€ sis postitus KIITOS, PÄRISTELEVÄT UUDEN OMISTAJAN LUO

Tory Burch Eddie  oliivinvihreät kiiltonahkaiset ballerinat koko 10=40

Itselleni turhan reilun kokoiset Tory Burchin ballerinat. Minusta mukavammat jalassa kuin klassikko-Revat. Pehmustettu nahkainen sisäpohja. Erittäin hyvä kunto. Tulee omassa laatikossaan. Nuo kuvassa kärjessä näkyvät vaaleat viirut huomasin hölmönä vasta kuvan oton jälkeen pyyhkiä pois.

60€ sis postitus

 

Tory Burch Eddie  vaaleanruskeat kiiltonahkaiset ballerinat koko 10=40

Sama homma kuin vihreät: Itselleni turhan reilun kokoiset Tory Burchin ballerinat. Minusta mukavammat jalassa kuin klassikko-Revat. Pehmustettu nahkainen sisäpohja. Näitä pidetty hiukan enemmän kuin vihreitä, edelleen erittäin hyvä kunto, sisäpohjassa hiukan tahroja. Tulee laatikon kanssa, tosin Reva-ballerinojen boxi :)

55€ sis postitus MYYTY UUTEEN KOTIIN

Zara mokkaiset ylipolvensaappaat koko 40 (kapea lesti ja kapea kenkä eli niukahko koko 40)

 

Mokkaiset Zaran ylipolvensaappaat, tai oikeastaan reisisaappaat matakalla korolla. Vetoketju nilkassa. Erittäin hyvä kunto.

90€ sis postitus  Kipsuttelevat kohti uutta kotia, myyty siis nämäkin :)

 

Ja viimeisenä ainoa liian pieni pari, ihan lempparini, Sam Edelmanin Petty-bootsit leokuvioisena. Koko 8=38 (hiukan reilu 38)

Pettyt ovat Sam Edelmanin kenties suosituin kenkämalli. Nämä Pettyt ovat karvapintaiset nahkaiset nilkkurit, sisäsivulla vetoketju. Uudenveroinen kunto. 

90€ sis postitus  MYYTY, KIITOS :)

Nonnis! Eipä sinne montaa paria hyllylle jäisi nököttämään, jos nämä kaverit löytävät uuden kodin, mutta olisin siitä vain iloinen! Kenkien perässä hinta, jota toivoisin niistä saavani, ja myyn kengät ensimmäiselle halukkaalle ostajalle meilitse. jos satut löytämään vaikka peräti parit kivat popot, tee ihmeessä tarjous :)

 

Minut tavoittaa näissä kenkä-asioissakin lilouscrush@gmail.com -osoitteesta. Myydyistä kengistä laitan tänne toki ensi tilassa viestin.

 

 

PS. Louboutinin klassikko-punapohjat siis myynnissä myöskin.

 

 

Kommentit

Vimps (Ei varmistettu) http://tonninstiflat.wordpress.com/

Voi huh, miten monet hienot kengät myyt, vaikka eivät kaikki ole sulle liian pieniäkään! Mutta toisaalta ymmärrettävää; myös itse pistän eteenpäin popoja, jotka ovat jääneet liian vähälle käytölle. Kengät tykkää, kun niitä käytetään!

Itse tykkäsin etenkin Sam Edelmanin leonilkkureista (mikä yllätys...) ja Muxartin korkonilkkureista, mutta kuten tiedät, liian isoja ovat sun kengät minulle. No, onneksi noita ihania kenkiä löytyy kotoa ihan riittämiin. Nytkin jalassa Samujin superit tolppakorkoiset avokkaat, taitavat tätä käyttötahtia kohta juurtua jalkoihini...

Hertta
Lilou's Crush

Sulla on ehkä maailman ihanin kenkävalikoima! Mulle ei tosiaan enää korot sovi, sniiiiif, niin paras pistää kaupan, paremmille ulkoiluttajille :) Ja tosiaan ajattelin että kun ei jotain kenkiä käytä, niin kiertoon vaan sitten, tilaa kun ei kuitenkaan ole liiaksi asti, ja kaapeista pitäisi raivata uudelle tulokkaallekin osansa :) Suukot sinne!

Vimps (Ei varmistettu) http://tonninstiflat.wordpress.com/

Oi, kiitos ihana kenkäkehuista! <3 Mä olen kieltämättä hartaudella kartuttanut kenkäkokoelmaani, ja sit välillä kun unohdan koko kartuttamisen, kaikki maailman ihanat kengät löytää mun luo - ja taas kokoelma karttuu. Hih. Ne vissiin tietää, että tässä kodissa ne saa rakkautta, ihailua ja kovaa käyttöä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.