Kymmenen vinkkiä hyvään oloon ja Aisti Erioil -arvonnan voittajat

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö, Aisti Erioil

Arpaonnienkeli pääsi pitkästä aikaa taas hommiin! Sieltä se lentää liihotteli, kantoi matkassaan viime viikon Aisti Erioil -arvonnan voittajakolmikon. Töräyttipä vielä serenadit päälle.

 

 

Tässä he siis ovat, koko konkkaronkka, jotka kohta ovat pumpulinpehmeitä ja hyvin rasvattuja syksyn viimaa vastaan: onnea MiiaK, jeni ja Heli Heinonen, lähestyisittekö minua sähköpostitse, niin vaihdetaan yhteystiedot pakettia varten!

Kyselin viime kerran yhteydessä parhaita stressinkaristeluvinkkejä, ja sain niin paljon ja niin hyviä ideoita, että ne kun laittaa plakkariin, pärjää läpi minkä tahansa stressipaniikkikaaoksen tuost noi vaan. Poimin niistä kymmenen lemppariani (liikuntavinkit jätin nyt itsekkäästi pois, lenssu kun vaivaa), joita harkitsen kokeilevani jo tänä viikonloppuna.

 

Vai mitä tuumaatte näistä:

Lukeminen, pääsee hetkeksi ihan toiseen maailmaan.

Lasten kanssa leikkiminen tai vaikka lautapeli.

Lakata rauhassa kaikki kynnet jollain ihanalla kynsilakalla, kuunnellen samalla hyvää musiikkia ja syöden suklaata.

Stressiä poistuu parhaiten meri-ilmaa hengittämällä ja merta katselemalla.

Koiran kanssa lenkille, sitten infrapunasaunaan,(voit laittaa kasvonaamion) juotavaa mukaan sekä luettavaa. Radiosta jokin kiva kanava josta mukavaa musiikkia.Olet kuin uudesti syntynyt. (toim. huom, mistä koira ja infrapunasauna!)

Lukeminen, ulkoilu ja läheisten seura.

Oma kahvihetki hyvän lehden kanssa.

Jakso hyvää sarjaa sohvalla makoillen aviomiehen hartioita hieroen. (hmm sanoisin itse että makoillen ja hierottavana, mutta perusajatus loistava!)

Nukkuminen on itselleni parasta stressinpoistoa.

Sauna! Rentouttaa takuuvarmasti. En ole koskaan nähnyt kireitä tai vihaisia ilmeitä juuri saunasta tulleilla.

Aloitan jalkahoidosta heti viikonlopun alkajaisiksi. Seuraavana vuorossa kynsien lakkaus (todella todella tarpeen...), herkut ja ihanat lehdet. Kävelylle. Läheisten seuraa. Ja josko sitä hierontaa vaikka. -Eiköhän näillä stressi lähde!

 

Onnea vielä arvonnan voittajille, ja ihanaa, kaikinpuolin onnellista loppuviikkoa kaikille -nautiskelkaahan ja ottakaa rennosti jos suinkin mahdollista. -Joko edellisin vinkein, tai käykää kurkkaamassa lisää vinkkejä kommenteista täältä.

Kommentit

MiiaK (Ei varmistettu)

Jeee! Kiitän ja kumarran arpaonnienkeliä :) Sähköposti on laulanut.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.