Kymmenen vuoden profiilikuvat

Lilou's Crush

Tästä se lähtee. Kymmenen vuoden profiilikuvat-haaste oli pitkästä aikaa sellainen, jonka ajattelin huvikseni naputella, niin kiva oli muiden metamorfoosia seurata ja kymmenen vuoden kuulumisia lueskella. 

Kuva 1. Härkä ja minä. Bulgaria, 2007. 

Salaperäistä vallan, kun ensimmäinen kuva on takaraivosta. Lähdimme ensimmäistä ja muistaakseni viimeistä kertaa pakettimatkalle mieheni kanssa. Hotelli oli kamala, reissu muuten hauska kuin mikä! Tutustuimme erääseen pariskuntaan, jonka kanssa edelleen pidämme yhteyttä, harmillisen harvakseltaan. Tuolloin kymmenen vuotta sitten ei paljon tuunailtu kuvia tai otettu uusintaotoksia, pikkarit vilkkuu ja kaikkea.

Kuva 2. Mannaryyni, 2008

Tätä kuvaa ei tarvinne selittää. Minä ja pikkiriikkinen esikoinen kotilomalla sairaalasta. Voi sitä rakkauven ja onnen määrää!

Kuva 3. Pelkkänä silmänä, 2010

Vuonna 2010 kuvassa näkyi kuontalo ja vasen silmä. Ei muistikuvaa, miksi näin.

Kuva 4. Kiristävä kukkahaalari, 2010

Tässä vaiheessa muistaakseni olin jo bloggaillut pitkän matkaa. Tuon Asoksen kukkahaalarin muistan tosi hyvin: se oli jotenkin supersymppis, mutta käyttö jäi tuohon yhteen kertaan, sillä selkämitta oli sietämättömän lyhyt! Siskolle >>.

Kuva 5. Kiva tukka, 2011

Hmm, no olipas kivan värinen tukka tässä 2010 -otoksessa! Sen kanssa kenties kampaajalle! Tästähän on ihan hyötyä tästä hommasta kuulkaas!

Kuva 6. Ping Pong! 2012

All-time-favourite! Dynamon pingis-pongis-pelaajakorttini, jonka ystäväni ja kollegani ansiokkaasti taiteili. Annan ilmeelleni 10+ ja pallon mailoineen.

Kuva 7. Virran viemää 2013

Flowssa kesällä 2013. Muistan niin hyvin! Ystäviä etkoilla, keskellä ja jatkoilla. Loppuillasta yhytin mieheni, ja poljettiin kaistapäät Vartiokylään saakka, vaikka bussi olisi tuonut suoraan kotiovelle saakka. Voin kertoa, että jossain Herttoniemen ja Itäkeskuksen välillä alkoi ketuttaa suht rankasti. Mutta ihana ilta, ja jotenkin itseni näköinen kuva. 

Kuva 8. Pallo piilossa, 2014

Odotin toista jo niin, että se näkyi, kun kuvasimme Trendiin tyylijuttua. Valokuvaaja, Weekday Carnivalin Riikka, löysi onneksi hyvät kuvakulmat, ja pikku salaisuus säilyi vielä toivomani ajan. 

Kuva 9. "Oletteko nähneet mirriä"? 2015

Appiukko 60v! Mahtavat kekkerit photobootheineen. Kuka arvaa, mistä tuo pöljä kuvan nimi juontaa juurensa?

Kuva 10. Pinnillä päähän, 2016

Tämä kuva on hämmentyneestä ilmeestä huolimatta minusta onnistunein vahinkolaukaus ikinä: kuvasin Batisten kuivashampoo-kampanaa, ja ikuistin siis peuran ajovaloissa aka bloggaajan pinni kipeästi takaraivossa. Tykkään väreistä.

...Ja nahkatakkinen tyttö, 2017 eli nykyinen profiilikuvani. 

Tämän otti Nina, ihanien kilometrin mittaisten brunssitreffiemme päätteeksi reilu kuukausi sitten. Että aika tuore otos.

-------

Kylläpä tässä teki hauskan kierroksen omaan lähihistoriaansa! En haasta ketään, sillä haluaisin katsella näitä ihan kaikilla! Jos olet tehnyt omasi, vinkkaa tuolla kommenttiboksissa!

 

PS. Jos vaatisin äänestämään, mikä olisi ollut hauskin kuva?

Kommentit

No joo (Ei varmistettu)

Vaikuttaa siltä, että olet kaiken aikaa rakastanut vain ja ainoastaan omia kuviasi, shit

Hertta
Lilou's Crush

shit! 

Aisha J
Aisha

Ahahaa tuo Ping Pong-kuva! :'D Ihan paras!

Ihania kuvia kaiken kaikkiaan! Seiskan ja viimeisen kuvan hymyt ovat niin kauniita <3 Innostuin minäkin haasteesta kerrankin ja julkaisin omia profiilikuviani blogin puolelle. :D 

Hertta
Lilou's Crush

Jeee menen heti katsomaan :) !

frenchie (Ei varmistettu)

Yleensä en kauhean aktiivisesti kommentoi, mutta olipa niin typerä tuo ensimmäinen saamasi kommentti että pakko oli myös kommentoida. Ihania ja juuri sinun näköisiäsi kuvia, joista rakkaus nimenomaan näkyy :)

Hertta
Lilou's Crush

No joo, ehkä ymmärsin haasteen väärin, kun omista kuvistani katsoin miten on aika omissa profiilikuvissani aika kulunut ;) löytyi sieltä tosin myös tohtori sykerö, hmmm.... 

kiitos kun kommentoit, ystävällisesti tehty,  vastata nettikiusaamiseen kivalla viestillä. Kiltti ihminen olet!

Tasaraita

Tää oli hauska postaus. :) Kiva oli katsella kuvia vuosien varrelta ja samalla tajuta, että hurjan kauan sitä on muuten tullut tätäkin blogia seurattua. Jostain sieltä asti kun olit esikoisen kanssa äippälomalla tai hoitovapaalla. Niin ne vaan vuodet vierii ja hyvässä seurassa pysyy mielellään matkassa. :)

Kuvista oma suosikkini on kuva numero 7. Siitä välittyy niin ihanasti sellainen onnellinen ja kupliva fiilis. Tulee hyvälle tuulelle kuvaa katsoessa ja iloisuus tarttuu.

Hertta
Lilou's Crush

Darling, sinä oot ollut mukana sitten ihan alusta saakka, sillä silloin aloitin :) ajattele, 8 vuotta!

ja oma suosikki on kanssa seiska! Tasapainoa ja rauhaa ja iloa oli silloin elossa, ja nyt näyttäisi, että se näkyikin :)

Anna/Niittykukkia (Ei varmistettu) http://starbox.fi/niittykukkia

Tämä on ollut miustakin tosi kiva haaste, ja teinkin sen myös itse. :) Miun suosikki siun kuvista olisi tuo 10, vahinkolaukaukset ovat joskus ihan parhaita! :D

http://starbox.fi/niittykukkia/mita-kirjat-kertoisivat-ja-satunnaisotos-...

Kommentoi