Kympin tytöt

Lilou's Crush

Voee mikä päivä! Eilen matkattiin tänne mummulaan, ja alettiin järkätä tämän päivän kekkereitä. Juhlittiin nimittäin meidän tyttöjen kymppisynttäreitä: toinen kasi vee, toinen kaks vee, eli meidän kympin tyttöjen synttärit kymmenes heinäkuuta katunumerossa kymmenen. Hauskaa sattumaa kaikki tyynni. Juhlat oli tosi kivat, onnistuivat mainiosti. Saatiin kokoon tänne osalle pitkänkin taipaleen taakse iso joukko tärkeitä ihmisiä, kummia ja sukua ja tuttuja vähän siitä viereltä, pienistä isoihin läheisiin. Mainio fiilis.

Synttäreiden päälle lähdettiin vielä extempore juhlimaan kymppiveehääpäivää illalliselle ihan ravintolaan miehen kanssa (josta myös klassinen toilettiselfie!) kun lapsenvahteja oli tupa täys. Ei me kyllä kauhean kauaa maltettu olla poissa, kun hyvä seura odotti majapaikassa.

Nyt vuorossa kotimaanloman suunnittelua, ainakin Turkua luvassa! Vinkit otetaan vastaan!

Kommentit

EMerituuli
Loxodon

Meidänkin vauva on syntynyt kymmenes heinäkuuta :D Eilen juhlittiin ensimmäistä syntymäpäivää! Mitä mainioin päivä syntyä! 

Hertta
Lilou's Crush

Voi onnea sinne! Meillä kummankaan typsyn ihan oikea synttäri ei ollut eilen (la oli molemmilla sama, 8.8.) mutta toinen tuli kuriirilla ja toinenkin pikapakettina :)

Tasaraita

Nam, noita korvapuusteja!

Muutenkin kuulosti teidän viikonloppu aika ihanalta. :)

Hertta
Lilou's Crush

Ajattele, isompi lapsi teki taikinasta asti (mummun neuvoilla toki) itse! Oli niin hyviä. Harmi kun ei otettu kotiin satsia :D ja oli kiva päivä. Niin kiva, että lapset haluaisi heti taas takaisin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.