Kynsilakkaihastus

Lilou's Crush

Sain jo kauan sitten Lumenelta juhlakauden Arctic Sand-lakkoja testiin, mutta aika on juossut kuin päätön (ja kynsilakaton) hirvi, ja vasta eilen ennätin sutimaan kaunistusta kynsipoloihini parin kuukauden tauon jälkeen. Taisin vähän huokaista ihastuksesta tämän Hiekkamyrsky-lakan levittyessä kuin unelma ja peittäessä kahdella kerroksella täydellisesti. Muistuttaa hiukan aiempaa glitter-suosikkiani, paljettilakkaa Essien Luxeffectsiltä, mutta koska Lumenen lakassa on runsaasti pientä hippua suurten kaverina, kaksi kerrosta teki tosiaan omaan mieleeni olevan peittävän mutta silti kimmeltelevän pinnan.

Kynnen pinta jää karheaksi, tosiaan kuin hiekkaiseksi, tämän lakan fiilistä ei kannata silotella päällyslakalla, näin ei varmaan ole tarkoituskaan. Poistamisen kanssa tuleepi taas ärräpäitä, onneksi on odottamassa samassa paketissa tullut kynsilakanpoistopurkki, johon sormi vain dipataan ja hierotaan lakat vaahtomuoviin (sellaisia näkyy olevan muillakin valmistajilla Lumenen lisäksi, esmes Maybellinellä).

Bling it on, joulu saa kohta tulla, kynnet on juhlakunnossa (oho, mites noi kynsinauhat...)

PS. Oma sävyni on Hiekkamyrsky nro 42

 

 

 

 

Kommentit

Rr (Ei varmistettu)

Oon kuullut monen bloggaajan sanovan, ettei noita glitterilakkoja kannattaisi noiden vaahtomuovijuttujen kanssa käyttää, koska se lakan karhea pinta repii sen vaahtomuovin käyttökelvottomaksi. En tiedä onko siinä perää, sillä en ole uskaltanut kokeilla, mutta ajattelin vinkata!

Hertta
Lilou's Crush

Hei olipa hyvä vinkki, tuo on varmasti just noin, ei tullut edes mieleeni -pitää varmasti varata glittereille sitten ihan oma pömpelinsä!

Aisha J
Aisha

Hienolta näyttää :) Glitter <3

Kao Kao

Oi, toi on ollut kestolakkana mun kynsissä siitä lähene kun ostin sen marraskuun alussa. Ihanan bling bling kun muuten on niin pimeää..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.