Kyyhkynharmaat kynnet

Lilou's Crush

Kesäsävyt siivottu kynsilakkalaatikosta syrjempään. Nyt on syksyn aika. Ekana syysväreistä pääsi käyttöön Maybellinen kyyhkysenharmaa. Olen ollut tyytyväinen Maybellinen lakkoihin, erityisesti ennenvanhaan, kun niissä oli leveä suti, ainakin tässä Forever Strongissa oli sellaine ihan kapea pensseli, höh. Nättiä ja siistiä jälkeä silläkin kyllä sai. Väri on kaunis, vaihtelee valon mukaan harmaasta maitokahviin. Hillitty ja hyvä, tykkään.

Kuvassa ovat myös alus- ja päälyslakkasuosikkini, jotka ovat Essieltä. Rahtasin niitä ennen aina Nykin reissuilta, mutta nytpä ei tarvitse, kun niitä saa täältäkin. Näiden kanssa lakka lähtee sellaisena "kelmumaisena" palasena, eikä kulu rispaantumalla.

Kommentit

ChloeVierailija (Ei varmistettu)

Teethän postauksen vyöstäsi kun se saapuu? :) Minkä koon muuten valitsit?

Hertta
Lilou's Crush

Chloe,  vyö tulee varmasti vilahtelemaan asukuvissa kyllästymiseenkin asti, sen melkein takaan :) Vyön mitta saattaa olla liian pitkä mekkohommiin, 85 -käytän 80 ja 85, ja ajattelin tuota sellaiseen yleiskäyttöön, eli pääsääntöisesti farkkuihin, vaikka nyt tuumin, että 80 olisi saattanut ajaa ihan saman asian. Mutta jos se on turhan pitkä, voihan sen toki vaihtaakin, tosin postikuluja tulee sitten turkasesti.

Kommentoi