Kyyhkynharmaat kynnet

img_8270.jpg

img_8266.jpg

Kesäsävyt siivottu kynsilakkalaatikosta syrjempään. Nyt on syksyn aika. Ekana syysväreistä pääsi käyttöön Maybellinen kyyhkysenharmaa. Olen ollut tyytyväinen Maybellinen lakkoihin, erityisesti ennenvanhaan, kun niissä oli leveä suti, ainakin tässä Forever Strongissa oli sellaine ihan kapea pensseli, höh. Nättiä ja siistiä jälkeä silläkin kyllä sai. Väri on kaunis, vaihtelee valon mukaan harmaasta maitokahviin. Hillitty ja hyvä, tykkään.

Kuvassa ovat myös alus- ja päälyslakkasuosikkini, jotka ovat Essieltä. Rahtasin niitä ennen aina Nykin reissuilta, mutta nytpä ei tarvitse, kun niitä saa täältäkin. Näiden kanssa lakka lähtee sellaisena ”kelmumaisena” palasena, eikä kulu rispaantumalla.

Kommentit (2)
  1. Chloe,  vyö tulee varmasti vilahtelemaan asukuvissa kyllästymiseenkin asti, sen melkein takaan 🙂 Vyön mitta saattaa olla liian pitkä mekkohommiin, 85 -käytän 80 ja 85, ja ajattelin tuota sellaiseen yleiskäyttöön, eli pääsääntöisesti farkkuihin, vaikka nyt tuumin, että 80 olisi saattanut ajaa ihan saman asian. Mutta jos se on turhan pitkä, voihan sen toki vaihtaakin, tosin postikuluja tulee sitten turkasesti.

  2. ChloeVierailija
    11.9.2012, 17:19

    Teethän postauksen vyöstäsi kun se saapuu? 🙂 Minkä koon muuten valitsit?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *