Laatikkoleikki

Lilou's Crush

Vuoteni murmelina tuntuu vain jatkuvan, ainakin jos sitä katsoo ovenpielessä tönöttävien muuttolaatikoiden vinkkelistä. Huh. Toivottavasti tässä nyt on viimeiset lainalaatikot hetkeen... 

Vaikka väliaikaiskotiin ei mitään suurta muuttokuormaa todellakaan viedä, ihan vain välttämättömimmät romppeet, peitot, tyynyt ja liinavaatteet ja tietysti tärkeimmät lelut (ja puuh, kahden kauden vaatteet, jos nyt sopii toivoa, että kesäkuussa edes tämä lumi on kaikonnut...), lainalaatikot tulevat tarpeeseen. Purin nimittäin tänään jo lähes koko kodinhoitohuoneen tavaramäärän laatikoihin, ja jo puolet kylppäriäkin on nätisti niputettu sinisten muoviboksien syövereihin. Ovat tämmöiset vaan niin näppärät pinota korkeaksi kasaksi pois remppamiesten jaloista, ja kun teipin lykkää kylkeen sisällön kanssa, on vielä joku toivo löytää etsimänsä, jos tässä ennen paluuta jotakin kaipailee. Muutaman kympin tästä helpotuksesta maksan ihan mielelläni, kuljetusmaksutkin kun vältettiin itse noukkimalla.

Että näissä kuvissa ja tunnelmissa täällä vappuillaan. Sään puolesta en paa pahitteeksi. Iloista aaton meininkiä sinne kaikille!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.