Laatikkovinkki kellaristeille ja ullakkoisteille

Lilou's Crush

Meillä tuli tänään katolta vettä sisään upouuteen keittiöömme! Jotta välttyisin ajattelemasta tätä uusinta riesaa (ohoi, voi veljet kuinka on niskaan kaadettu ämpäreittäin kuumaa kuravetta viime päivät) kerron sen sijaan itselleni uudesta tuttavuudesta, joka vaikuttaa tosi lupaavalta.

Kuten arvaatte, meillä neliöiden vähetessä vähenee myös säilytystila. Menneisyyden kurjat kokemukset ullakko- ja kellarisäilytyksestä kangastelee mielessä, ja  mietin jo ties mitä vipstaakeleita kotiin. Mutta sitten Facebookin Konmari-sivulla törmäsin Orthexin Dry Boxeihin. Lueskelin lisää käyttökokemuksia, ja vaikuttaa siltä, että nyt nököttää lattialla ötökät ulkona pitävä laatikko. Dry Boxit lupaavat suojata tavarat niin kosteudelta, öttiäisiltä, pölyltä kuin haisuiltakin, ja kestävät pakkasta miinus neljäänkymmeneen. 

meillä bokseihin muuttaa todennäköisesti monoa, luistinta ja sen sellaista kausitavaraa. Myös jotakin miehen rompetta oli ajatus ulkoistaa yläpuolellemme. Mitään arvokasta en ullakolle tai kellariin vie, muutamakin murto kun on osunut omalle kohdalle.

Ostin Lanternan Sotkasta viimeiset laatikot, sattuivat olemaan tarjouksessa sopivasti, mutta näitä näyttää löytyvän hyvin muualtakin.

Kommentit

Kiitos tästä vinkistä! Nämähän olis ihan mainiot meillekin, jos kerran luvataan pakkastakin kestävän ja ilmeisesti sisällönkin samalla säilyttävän kunnossa. Vanha pieni rintamamiestalo ei tarjoa kiinteitä kalusteita, joten on tässä ehditty miettiä ulkovarastosäilytykseen keinoja. Ja pilatakin siellä ulkovarastossa jos vaikka mitä. 

Hertta
Lilou's Crush

Samat kokemukset meidän kylmästä varastosta! Vitsi sentään... Pitäisi olla joku lämpötilan tasaisena pitävä laatikko :D

I M S (Ei varmistettu)

Yksi vaihtoehto on vuokrata kuivaa, lämmintä varastotilaa (Pelican tms).
Meillä onneksi kuuluu asuntoon lämmin, kuiva varastotila (5,5m2). Mutta eipä ollut ihan ilmaisia neliöitä nuokaan.

Hertta
Lilou's Crush

Tässä muuton alla meillä olikin pari neliötä. Oli tosi hyvä ja siisti! Muutoin on vain nuo muutama laatikko, jotka voisi mieluusti varastoon tuikata kun ei koko ajan tarvitse. 

Bostonpulla (Ei varmistettu)

Olen niin pahoillani tuosta vesivahingosta. Remontti itsessään on jo stressaavaa (wanhan asunnon/talon remontointi on ihan oma hommansa), saati sitten kireä aikataulu ja lapsiperheellisen muuttohässäkät. Sitten vielä katolta vesi. :/

Toivottavasti vahinko ja sen aiheuttaja saatiin/saadaan korjattua mahdollisimman pian ja pääsette vihdoinkin nauttimaan uudesta kodista ilman huolia.

Olen mielenkiinnolla seurannut teidän uuteen kotiin liittyviä päivityksiä ja viime yönä ne tuli jo uniin asti: näin unta, että mekin muutimme Krunikkaan, olimme naapureita ja kävin jopa pyörähtämässä teidän keittiössä. Uni päättyi siihen, kun kiersin pitkin omaa kotia ja suunnittelin, mitä siellä pitäisi rempata. :D

Harmi, että oli vain unta. Mielikuvitukseni kun loihti ihanan ja valoisan asunnon vuosisadan vaihteesta. Lautalattiat, korkeat huoneet, ikkunalaudat ja paksut seinät. Kelpaisi kyllä oikeasti. ;)

Tsemppiä! Kohta rääkki on ohi!

Hertta
Lilou's Crush

Voi Pullanen! Tämä ihana ja lämmin viestisi teki niin hyvän mielen! Kiitos, rentoutti tätä stressierkkiä näin kivat sanat :) ja hei, tervetuloa naapuriksi, olisi kyllä eri kivaa:)

Kommentoi