Laatikon lumoissa

Lilou's Crush

Meidän perheessä ollaan huviksemme haaveiltu laatikkopyörästä koko se aika, kun täällä ollaan asuttu. Nyt orastava kevätfiilis ja tuleva mökkikausi vailla parkkipaikkaa herätti haaveen jälleen henkiin.

 

Saisi henki herätellä myös lottokuponkiin oikeat numerot, sen verran on hintaa pyörillä. Kylläpä kelpaisi lapset, mökkieväät ja romppeet tuollaisella körötellä perille. En tosin tiedä, missä vekotinta edes säilyttäisi, sen verran iso härveli on. Mutta saahan sitä aina haaveilla.

 

(ensimmäinen kuva ensimmäinen Christiania bike vuodelta 1984, toinen nykymalli ja kolmas Babboe Bike)

Kommentit

Aisha J
Aisha

Hauskannäköisiä vekottimia nuo! Pari päivää sitten tuli tuollainen kadulla vastaan. Ihana fiilis tuossa ekassa kuvassa. :)

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! Itse olen nähnyt vain niitä perässävedettäviä, ja toki jätskikärryjä kesällä. Amsterdamissa kävin aikanaan ahkerasti, siellä kyllä tuli lapsosten kanssa vastaan ihan yhtä lailla kuin normaaleita pyöriä, harmi kun en päässyt kokeilemaan :)

a.
Lusikoita kiitos.

Eikös Tyylialkemisti blogin pitäjällä ole tuollainen? Muistaakseni Instassa useamman kerran bongaillut :)

Tanskassa noita nähnyt myös, ja todella kätsyiltä vaikuttavat! Ovathan ne myös ihanan symppiksiä!

Hertta
Lilou's Crush

Mitämitä, minulta on mennyt ihan ohi! Kiitos kovasti tästä, ollaan Katrin kanssa tuttuja, niin voin kysellä ihan suoraan käyttökokemuksia:)

Mimmi12 (Ei varmistettu)

Kahden eri laatikkopyörän omistaneena suosittelen! Ensimmäinen pyörämme oli Babboen kolmipyöräinen, mutta oli meidän maastossamme aivan liian raskas ajaa ilman sähköavustusta. Pari vuotta sitten ostimme kaksipyöräisen Urban Arrow merkkisen laatikkopyörän sähköavustuksella ja on kyllä niin kätevä! Viikon ruokakassit ja 5-vee mahtui viime kesänä sulassa sovussa kyytiin :)

Hertta
Lilou's Crush

Jestas, tilaihme se on! Missä säilytätte pyöräänne? Se on isoin tähän liittyvä pohdinta :D meillä ei pyörävajassa ole tilaa, eikä tietenkään kotosallakaa. Muuten ehkä olisi tästä innostuttu vieläkin enemmän! 

mm-j (Ei varmistettu)

Köpiksessä noilla kuljetellaan myös mummoa tai kavereita baariin :)

Kommentoi