Laatikon lumoissa

annie-boernladcykel_.jpg

Meidän perheessä ollaan huviksemme haaveiltu laatikkopyörästä koko se aika, kun täällä ollaan asuttu. Nyt orastava kevätfiilis ja tuleva mökkikausi vailla parkkipaikkaa herätti haaveen jälleen henkiin.

creme.jpg

BabboeCurve.jpg

 

Saisi henki herätellä myös lottokuponkiin oikeat numerot, sen verran on hintaa pyörillä. Kylläpä kelpaisi lapset, mökkieväät ja romppeet tuollaisella körötellä perille. En tosin tiedä, missä vekotinta edes säilyttäisi, sen verran iso härveli on. Mutta saahan sitä aina haaveilla.

 

(ensimmäinen kuva ensimmäinen Christiania bike vuodelta 1984, toinen nykymalli ja kolmas Babboe Bike)

Kommentit (7)
  1. Köpiksessä noilla kuljetellaan myös mummoa tai kavereita baariin 🙂

  2. Kahden eri laatikkopyörän omistaneena suosittelen! Ensimmäinen pyörämme oli Babboen kolmipyöräinen, mutta oli meidän maastossamme aivan liian raskas ajaa ilman sähköavustusta. Pari vuotta sitten ostimme kaksipyöräisen Urban Arrow merkkisen laatikkopyörän sähköavustuksella ja on kyllä niin kätevä! Viikon ruokakassit ja 5-vee mahtui viime kesänä sulassa sovussa kyytiin 🙂

    1. Jestas, tilaihme se on! Missä säilytätte pyöräänne? Se on isoin tähän liittyvä pohdinta 😀 meillä ei pyörävajassa ole tilaa, eikä tietenkään kotosallakaa. Muuten ehkä olisi tästä innostuttu vieläkin enemmän! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *