Laattataivas ABL

Lilou's Crush

Kylpyhuoneremontissamme on ollut monenlaista vastaantulijaa asiakaspalvelun saralla. Yksi parhaimmista kokemuksista tässä hommassa, ei vain kylppäriremontissa, vaan ylipäätään missään ikinä, oli kohtaamisemme ABL-laatoilla, kun mietimme laattavalintoja.

Matkasimme eräänä iltana tutustumaan tämän perheyrityksen myymälään ja näyttelytilaan, sillä olin kuullut sekä yrityksestä että valikoimasta paljon hyvää blogikollegaltani Suvilta. Eivätkä odotukset todellakaan vesittyneet. Asiantuntemus oli mielettömän hyvää -mitä tahansa pohdin kaadoista, kuvioista, malleista tai latomisesta, kaikkeen löytyi ammattilaisen vastaus. Ja toisekseen, se valikoima: käsittämättömän laaja! Suurlaatoista (kuva tuossa alla) minipieniin mosaiikkeihin ja kaikkea -ja kaikissa väreissä- siltä väliltä.

Ihastelin mm. marokkolaishenkistä muotoonleikattua laattaa, kalanruotokuvioon sommiteltavia laattoja, salmiakkiruutuja ja kaikkea ihanaa. Myös niiden hetki sitten kiireellä metsästämieni laattalistojen valikoima oli monipuolinen. 

Meidän laattamme ostin loppujen lopuksi toisaalta, niin tylsästä syystä kuin toimitusajasta johtuen. ABL:n laatoilla on usealla noin 6 viikon toimitusaika, mikä tosin ei yleensä remonttia tehdessä haittaa, koska näitä valintoja pruukataan tehdä hyvissä ajoin, mutta me vatuloimme valintojemme kanssa muiden kiireidemme vuoksi vähän turhan pitkään, että olisimme saaneet laattamme ilman stressausta aikatauluista hankittua. Niinpä omat seinälaattamme saapuivat kotoisasti K-Raudasta. Lattialaatan kanssa puolestaan en päässyt irti alkuperäisestä ajatuksesta, vaikka kaikenlaista mietittiin. Valinta oli ja pysyi vanhassa tutussa Tulikiven marmorimosaiikissa, jonka rinnalla mikään muu ei vain tuntunut eikä näyttänyt yhtä kivalta. Esittelen ne kaunokaiset, kunhan ovat lattiassa.

ABL-laatoilla on muuten todella laaja Laattapankki, jossa itse vietin varmasti tuntikausia, kun olin rempan alkuvaiheissa. Mistään muualta ei löydy niin paljoa vaihtoehtoja. Tai no, Pinterestistä ehkä, mutta tässä on se etu, että laatat ovat myös oikeasti saatavissa! 

Tällä valikoimalla ja asiakaspalvelulla, sikäli joskus tulevaisuudessa vielä valikoin laattoja, ovat ensimmäiset valintalistallani juuri nämä kaksi kotimaista perheyritystä, Tulikivi ja ABL-laatat.

 

 

ABL-laatat

Kirkonkyläntie 103

00740 Helsinki

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse olen saanut tuolta paskinta palvelua ikinä. Sain osakseni täydellisen radiohiljaisuuden 1,5 kk ajaksi, "koska me oltiin kesälomalla". NO AIJAA. Eli ei ollut ketään paikalla huolehtimasta asiakkaista, mikäs siinä. Oli tosi kiva olla asiakkaana, kun heille olin niin tärkeä. Ugh, harmittaa edelleen.

Hertta
Lilou's Crush

 Kuulostaapa todella kurjalta! Mikä lie ajatuskatkos, jota ei saisi tapahtua. Saitteko asiat hoitumaan ajoissa toisaalta? Huonosta asikaspalvelusta jää kyllä niin pitkäksi aikaa huono fiilis! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.