Lahjavinkkejä kevään sankareille -ja mattimyöhäisten pelastus

Yhteistyössä Twist-koruliikkeen kanssa

Onko teillä sama systeemi, että lahjoja on ihana antaa, mutta niiden hankkiminen jää viimetinkaan, että ennättäisi funtsia kivan lahjan juuri sille tietylle päivänsankarille? Olen ihan toivoton mattimyöhäinen, mutta verkkokaupat ovat pelastaneet jo useat joulunalusryysikset ja tehneet lahjojen hankkimisesta stressin sijaan kivan jutun, niinkuin nyt shoppailusta yleensäkin, kun sen voi hoitaa siinä rakkaassa lyttääntyneessä soffannurkassa. Onnellisena verkkoshopparina lähdinkin mielelläni mukaan yhteistyökamppikseen Twist-koruliikkeen kanssa, joka toimii verkossa. Twist edustaa kohtuuhintaisia laatukoruja, merkkeinä mm. oma lempparini Evfa Attling, OXXO, Dyrberg/Kern, Ted Baker London, Pilgrim ja monta muuta.

Kokosin kevään ja kesän juhlia silmälläpitäen lahjavinkkejä Twististä näin kollaasien muotoon, ja ihan postauksen lopusta löytyy vielä alekoodikin kauppaan!

(Meidän) Minimalistien makuun… 

Laatumuotoilua, yksinkertaisia ja tyylikkäitä koruja, jotka sopivat arkikäyttöön -itse pidän siitä, että lahjaksi saamani korut sopivat jokapäivälle, eivätkä vain juhliin. Niin ne rakkaat muistot kulkevat kivasti mukana menossa.

yksinkertaista_0.jpg

 

Romanttisemmille sankareille… 

Helmiä, dimangeja, herkkiä värejä.

herkkakaunista.jpg

 

Miespuolisille juhlijoille…

Miehille terästä ja karumpaa menoa tai armyhenkeä, joka vetoaa etenkin vähän nuorempiin miekkosiin. Itse ihastuin noihin hirvenpääkalvosinnappeihin, niissä on jotain hupaisaa.

sankaripojat.jpg

 

Siinäpä kollaaseissa pieni kurkistus Twistin antiin! Tänä vuonna itselläni ei ole kumma kyllä, yksiäkään lakkiaisjuhlia, mutta rippijuhlia sitäkin useammat, ja nyt onkin jo plakkarissa hyviä ideoita rippilasten lahjomiseksi.

Mikäli lahjanhankinta on just nyt ajankohtainen, tarjoaa Twist lukijoilleni alekoodin LILOUS10, jolla saa 10% alennuksen tilauksesta aina 31.6.2013 saakka.

Ja jos lahjatarve on vähän kuin tällä sekunnilla, kerronpa vielä, että kaikki Twististä huomenna torstaina toimistoajan sisällä tilatut tuotteet saapuvat perille perjantaina.

 

Näine terkuin toivottelen jo etukäteen hyviä juhlia kaikille sankareille ja kunniavieraille!

PS. Twistin sivuilta löytyy myös näppärä lahjakone, joka oli näppärä käyttää, jos valikoiman selaaminen hengästyttää. Lahjakone tarjoaa sopivat ehdokkaat tyylin, hinnan ja korutyypin mukaan. Paljon kivaa löytyy edullisemminkin, esimerkiksi nuo ihastelemani korvikset maksavat kolmisenkymppiä, ja helmikorvikset alle 20 euroa.

 

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *