Laiskan föönarin pelastus

Lilou's Crush

Lupasin hetki sitten kertoa lisää elämää helpottavasta tuotteesta, jonka ostin viimeksi kampaajalla käydessäni.

En tykkää yhtään tukan kuivaamisesta, enkä osaa mitään föönausniksejä.  Kuivaan tukkani koneellisesti vain jos on ihan pakko, silloin pää alaspäin, hiki nassussa. Mutta nyt. KMS:n föönausta nopeuttava suihke on ihan ehdoton! Suihkutellaan vaan pyyhekuivattuun tukkaan parahultaisesti, ja käydään kuivaajan kanssa kimppuun.

Kuulostaa turhakkeelta, mutta tullaanpa ulos siitä ajatuksesta, sillä tukka kuivui ehkä yhdessä kolmasosassa entisestä ja tuli ihanan silkoiseksi, jota tällainen raidoitettu luonnonkihara ei todellakaan yleensä föönin jäljiltä ole. Suihkeessa on tietysti tymäkkä lämpösuoja, joten sen jälkeen on helppo käyttää vaikka suoristusrautojakin.

Lilou likes and highly recommends!

Kommentit

Anonyymi (Ei varmistettu)

Ja saman sarjan muutkin tuotteet ovat ihan mahtavia tällaiselle karvaiselle melkein-luonnonkiharalle, ihanan sileää jälkeä! Suosittelen lämpimästi myöskin=))

Hertta
Lilou's Crush

Juu, näin on! Olen muotoilutuotteiden ylin ystävä, ja sen silk sheen -selvityssuihkeen. Shampoot ja hoitikset ei omassa pehkossani harmillisesti toimi, mutta kaikki muotoilutökötit, oh, love :)

Kiira7 (Ei varmistettu)

Ooh. Kuulostaapa hyvältä. Allekirjoittaneella on liki peppuun ulottuvat hiukset ja föönaus on lähinnä toivotonta ja yleensä en jaksa muuta kuin sen verran ettei nyt ihan vesi valu. Taitaa olla ihan pakko kokeilla tuota. Kiitos vinkistä !

Hertta
Lilou's Crush

Kannattaa kuivata pyyhkeellä mahd. kuivaksi, sitten suihkia tuota aika reippaalla kädellä, ja ei muutakuin fööni laulamaan :) Toivottavasti tepsii!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä/keneltä tätä voi ostaa? Pitkä ja paksu reuhkani sekä malttamaton poikaystävä varmasti arvostaisivat nopeampaa föönausta :)

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, kampaamoista aika useastakin KMS:ää löytyy, ja itse suosin verkkokauppoja usein kuten cheapsmells, lookfantastic tai feelunique. Jos on isommalle satsille tarvetta, Gorgeousshop on myös varteenotettava (10 punnan postarit siellä, muissa maltillisemmat/ei ollenkaan)

Kipa (Ei varmistettu)

Pakko vinkata, että Cheapsmellissa on KMS:iä up to 66% alessa 19.2 asti....:)

Hertta
Lilou's Crush

Kipa, hyvä vinkkaus :) Itsekin sitä hyödynsin alkuviikosta, harmi kun tätä uutta "mallistoa" ei sieltä löytynyt, ainakaan kaikkia tuotteita. Mutta silksheeniä ja jo lopetettua blonde treatmentia tuli kliksauteltua kaksi kappalein kotia kohti :)

kolme3
Arctic Avium

parahultaisesti. empä oo tommosta sanaa ikinä kuullu vaikka ymmärsin kyllä mitä silla tarkotit. jännää.

Hertta
Lilou's Crush

:)

Kommentoi